| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi nabrijavanje,za koliko i gdje.? u Automobilizam i Motori forumu; E bok ljudi. ja sam alen. i zanima me dali kod nas ima neka dobra firma koja radit tuning. Ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-08 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? E bok ljudi. ja sam alen. i zanima me dali kod nas ima neka dobra firma koja radit tuning. Ali tuning style ne za motor. ono malo bih stavio prednji bocni zadnji spojler...rep i tako malo! pa me zanima neka dobra. Stoga ako mozete i ko zna nek mi odgovori na mail. realmofgreenwood@hotmail.com Hvala unaprijed! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? ajd vi svi tjuneri i stajleri napišite šta vozite...... pa vam možda i stavimo koju sliku prijedlog i tako to.... živjeli ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? ma vidi se da samo djeca to traže......
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? Pitaju jer imaju 16 godina, i još malo pa će na polaganje... jednog dana će kupit auto... već sada znaju sve o svakom autu na pamet... ...na kraju će naljepit onu naljepnicu (imitaciju aluminijskih vratašca) na poklopac rezervara i to je to.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nabrijavanje,za koliko i gdje.? e baš to............... umirem od smijeha kad mi se tako ekipica javi za tjuniranje...... stavi gljivu i odmah dobi 100 konja, auto leti............. ma joj ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.