| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Njemačka policija kupila brabuse? u Automobilizam i Motori forumu; njemacka policija kupila brabuse, pa im sad vise ni oni najbrzi nece pobjeci. 730 KS 4 sekunde do stotke izgleda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Njemačka policija kupila brabuse? ![]() njemacka policija kupila brabuse, pa im sad vise ni oni najbrzi nece pobjeci. 730 KS 4 sekunde do stotke izgleda da nije iz photoshopa nego za stvarno, pogledajte Top Gear | Cop a load of this
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. Zadnji Uredio Zorro : 18-11-06 u 15:18. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Njemačka policija kupila brabuse? Znate onu seriju na RTLu Cobra... Taj tim zapravo postoji u Njemackoj policiji i bavi se iskljucivo autocestom i prometom. Naravno s nesto manje akcije i žara nego sto je to u seriji. Pustimo mi sada seriju i to. Htio sam reci da taj stvarni njemački tim u svom vlasnistvu ima vec nekoliko bolesnijih Mercedesa i BMWa te Porschea, sto nebi i Brabusa sada malo za promjenu kupili....
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Njemačka policija kupila brabuse? Citat:
Pa ok brabuse ali kaj će im CLS.. mislim ono... Daj pročitaj članak pa onda pričaj... A za tvoju informaciju austrijanci imaju M5ce ne najnovije, i omege lotus... A talijani su imali lancie dedre ili crome sa ferrarijevim motorima... Sused automehaničar mi je to rekao. A zna se da imaju i lamba. A ovaj cls je napravljen zbog toga da murja potakne kvalitetan tuning provjereni a ne ekipa stavlja krama djelove... i to... A i cls se ne isplati, pa ak bi uzimali neš tako masno onda prije m5 ili rs6 a ne sad baš cls... ko da kažeš da uzmu novog G-a brabus.., ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Re: Njemačka policija kupila brabuse? jos malo slicica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa terencom bi mu pobjego sam tek skrenes negdje u blato ili cestu s rupetinama i neznam koji bi policajac bio tako hrabar da se sa takvim autom ode vozit po livadi
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Njemačka policija kupila brabuse? Dakle evo otisao sam na par sluzbenih stranica i otkrio tocnu pricu. Prosle godine su Njemačko ministrastvo prometa i njemačka auto tuning kuca VDAT napravili projekt Tune It Safe! Sam naziv kaze da oni zele osvjestit zgrizene tunere, kada vec tuniraju aute, da to cine s kvalitetnim djelovima i sigurno. Da ne duljim... Prvi njihov projekt bio je Porsche 911 Carrera S. Drugi projekt je ovaj Brabus. Dakle auti postoje! Oni nisu sigurno Photoshop-irani. NO, da li ce policija njih koristiti kao presretace ili nece to nisu htjeli otkriti. Eto to je cijela štorija.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Njemačka policija kupila brabuse? moram ti rec da porsche ne izgleda fotošopirano, al brijem da je to neki prototip, sumnjam da ga se moze susrest na autocesti... premda je šerpa luda
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 8
![]() | Re: Njemačka policija kupila brabuse? Koliko god bio na prvi pogled impresioniran neki dan sam se razocarao u rocket a vidi i zasto:http://www.youtube.com/watch?v=Dt9UaI0Fpg4 |
| | |
![]() |
| Tagovi: brabuse, kupila, njemacka, policija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.