| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Peugeot 206 tuning slike u Automobilizam i Motori forumu; evo malo tunirane 206-ice.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugeot 206 tuning slike fora,osobno mi se ne sviđa boja. jedan stražnji krovni spojler bi ti lijepo pasao,naravno ne nekakav šank od pol metra. i čini mi se da bi ga još mogao malo spustit. možda još i prednju masku promijenit(izbacit znak i neki bad look nabacit). sve u svemu lijepi autić,posebno su mi jebene ove led diodice na lexus-ima
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugeot 206 tuning slike Citat:
ja nisam mod za ovaj dio foruma! ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Peugeot 206 tuning slike zbilja sorry na velicini slika... felge oz tribe evo 17" crne sa poliranim rubom dolaze na proljece, krovni spojler, dolazi za dan dva, lajsne s vrata idu dolje, zatamnjujem zadnja stakla, stop svijetlo, zadnja svijetla i svijetlo za maglu, mrezice farbam u crni krom, drzace tablica isto... a ak ga bu i poslje ovih felgi trebalo spustiti, budem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 206, peugeot, slike, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

Pomaknule su cijeli prozor
Meni se iskreno ne da
Hajde Alfa budi ti tako dobar