samo se ti javi, kak god hoces (al radje na ICQ)...
Raspravljate o temi Peugeot 206 tuning slike u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pravi autor: DOGGY msn ti nemam, imam icq al na svom kompu i broj javim poslje (trenutno sam u dnevnoj ...
samo se ti javi, kak god hoces (al radje na ICQ)...
bok!
da te pohvalim i na ovom forumu tj.tvoj auto.., dobar je pežo, a još bu ljepši kad napraviš ovo kaj imaš u planu(felge, kvake..)...
pozdrav!!
evo jedna meni predobra, a i još 2 kom
Pitanje! Imam 206-icu pa ju krćem malo srediti. Zasad sam kupio farove angel eyes i zadnja svijetla lexus. Slijedeće su felge. Peugeot originalno ima 14" felge a stavio bi 15" pa mi dajte savjet koje bi gume tocno najbolje bilo staviti. Hvala svima![]()
ja sam za svoju 206-icu kupil 17" felge i narucil bridgestone potneza re050 gume, za njih sam dobil preporuke da su najbolje... ili re040, onda, dobre su ti toyo t1r, pa goodyear f1 eagle... daj ti dojdi nama na pug forum Peugeot - Klub :: Index
pozdravljam vlasnike Peugeot-a i zelim im sto vise predenih kilometara bez problema ili (ne daj Boze) udesa. Toliko za sada od mene
Pitanje: dobiti 10-tak. 20-tak, ks na peugeot 1,4 (75 ks) što napraviti? Može, ne može? Koliko pjeva taj rad?