| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Peugot206 u Automobilizam i Motori forumu; Ovako imam peugot 206 1.6 16V, ima full opremu, a sad sam ga planirao malo preuredit, možda malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Peugot206 Ovako imam peugot 206 1.6 16V, ima full opremu, a sad sam ga planirao malo preuredit, možda malo spustit, nekakve felgice nabacit na njega i možda spojler koj... PA me interesira tko prodaje spojlere u rijeci ili ako ste čeuli za nekoga tko ih radi... Hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,000
![]() | Re: Peugot206 Pogledaj po dučanima sa tuning opremom za 206icu je jako dobra ponuda proizvoda. Radije daj nešto novca pa da to dobro izgleda. Cijene su ti oko 700kn za pragove, oko 1500kn za krovne spojlere pa do 2500kn za branike. Ovo je svakako bolja opcija nego neke kucne izrade pa to ne liči na ništa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Peugot206 Nema nitko više ništa za reć? I imam još jedno pitanjce, stavio bi drugi cd player u peugota, pa me zanima, ako će mi radit ona ručica kod mjenjača za radio ili ne?
__________________ S budala me se ne isplati svađati, jer te prvo spuste na svoj nivo i onda te dotuku iskustvom! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugot206 ha? kakva rucica?? ako je radio noviji onda ima ulaze najvjerojatnije za komande na volanu
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Peugot206 Imam original auto radio još uvijek u peugotu, a ispod ručice od brisača imam ručicu za smanjivat radio,, pojačavat, prebacivat pjesme... a jel treba slikat?
__________________ S budala me se ne isplati svađati, jer te prvo spuste na svoj nivo i onda te dotuku iskustvom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugot206 na tvom mjestu ja bi kupil novi auto.. kaj ga bush "sredzival" pa nemash auto od 140konja..sam si potroshnju bzvz bush dignul..a kaj ochesh kupit samo radio?? malo bolja zika i to?? ne a?? kupi si jvc dvd player ima na sebi neki ekranchek i to ti je to..zvuk redobar
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter | Re: Peugot206 Citat:
![]()
__________________ S budala me se ne isplati svađati, jer te prvo spuste na svoj nivo i onda te dotuku iskustvom! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

pojasni malo