| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Peugot206 u Automobilizam i Motori forumu; a s kolko kunicha raspolazhesh.. kaj slushash?? ak cajke onda ti netreba neki sab i to..ovisi kaj zhelish.. ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugot206 a s kolko kunicha raspolazhesh.. kaj slushash?? ak cajke onda ti netreba neki sab i to..ovisi kaj zhelish.. ja bi neke tvrđe opruge i muzikeeeeee puno muuzikeee
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter | Re: Peugot206 Citat:
![]() ![]() ![]() A raspolažem sa 1000€ trenutno... Ja sam mislio malo promjenit unutašnojst motora, i malo muzike, ništa posebno i možda iz vana koj spoiler i to je to... ![]()
__________________ S budala me se ne isplati svađati, jer te prvo spuste na svoj nivo i onda te dotuku iskustvom! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peugot206 spojler spojler kak mrzim tu rijech.. jedan je spojler ostalo su branici i pragovi.. rachunaj si.. pravovi cca 900kn + prednji branik 1300kn+ zadnji 1200kn+ + lakiranje i kaj ti ostane?? mozda za opruge..tak da ak nemas odjednom para neznam e,ja se onda nebi u to upustao.. odaberi kaj ti je primarno i onda tak kreni ak nemres drugacije
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Peugot206 Ako nemas dobre felge (17") i ako ti auto nije spusten, sva ta plastika koju mislis montirati okolo ce ti izgledati jadno, bez uvrede. Ako se mene pita kupio bih dobre polovne felge, spustio ga i stavio neku muziku polovnu da sto vise ustedim jer mi muzika nije nikad trebala biti jaka. Dovoljno mi je sto dobijem original + sub lagani i to je to. Vise cijenim drzanje auta.
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:39.