| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi porche cayenne-ne otvarati !! u Automobilizam i Motori forumu; Auto je i inace ruzan i beskoristan, a ovog kao da je sredjivao neki klinac u pubertetu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: porche cayenne-ne otvarati !! Nažalost, neko se najebo dok je ovo tunirao, sigurno je i plakao dok je to radio! Uostalom tko ne bi, kad za budalu radiš!!! Space Spaček u žutoj nijansi!!!
__________________ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porche cayenne-ne otvarati !! Katastrofa, bolje da si kupi neki drugi auto i sredi ga, jer ovo je autocid ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: porche cayenne-ne otvarati !! Slažem se, da sjednem u takav auto imao bi ojećaj da je pored mene Jean-Luc Picard koji treba reć engage da se auto pokrene
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?
--->