| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Puntanelo styling u Automobilizam i Motori forumu; vo ga da ne uploadam ponovo ovdje je galerija(nije da reklamiram pticicu ali tu su slike) PtiÄŤica | Album '... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Puntanelo styling vo ga da ne uploadam ponovo ovdje je galerija(nije da reklamiram pticicu ali tu su slike) PtiÄŤica | Album 'auti' ovaj sub ima kupca znači sutra ode..dolazi neshto bolje puuno bolje... nabavljam zadnje lampe gledao prošli tjedan u AP studiu bilo sada ih nema.. treba staviti nove retrovizore..gore su momo distance 14" i neke nokianove gume i tak...unutra napravljen nosač daljinca,stavljen alarm i centralno ...unutra (trebam josh koju sliku staviti) bordo crveno presvučeno,oni neki mali laserčići za komp(ne svijetli jako samo da se vidi u onom pretinčiću lol i jedan da osvijetli ručnu).. treba školjke neke..ali onda ja necu uc u njih..zadnji amortizeri su u banani valjda sutra idu novi...zatamnit s nekim sprejom šajbe u srebreno..samo dođe oko 1400kn.. e da..da...auto mi od frenda .ali sam vishe u njemu nego on... ovo je 1.2... i kaze mi jedna decko da bi unutra na saraf stalo od brava hgt 160hp?'je to istina? dok se dode do para neka masina mora gore ic..ak od hgt-a neide onda od punta gt-a
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-06 Godina: 27
Poruka: 51
![]() | Re: Puntanelo styling Reci mu da od HGT ne stavlja nikako ako ne misli davat 200kn dnevno za gorivo...a i da novac nije problem masina dosta losije kvalitete...ako se misli vozit svaki dan,pogotovo ubilacka gradska voznja kreni-stani....preporucio bih bilo koju drugu (normalnu masinu) od brava...1,6 16v neznam tocno koliko ima ks ali bi autic fino letio,potrosnja bi bila optimalna i servisi jeftiniji. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puntanelo styling Citat:
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-06 Godina: 27
Poruka: 51
![]() | Re: Puntanelo styling 16V u masinu koja je 8 ili 12v nikako nejde,istina.No mislio sam na kompletan fiatov motor promijenit ako je bas zapeo tako nesto radit... Veci zahvat no ne i preproblematican...no za vece performanse... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puntanelo styling heh...ma treba samo kutiju tapecirat..al treba doch do tepihlanda..il kak se već zove..al keenwood vishe ni unutra tak i tak... pa dobar je kazich... da tuto kompleto motor novi...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: puntanelo, styling |
« Ford Focus
|
c2 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

.ali sam vishe u njemu nego on...

. ostalo ok.