| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Puntanelo styling u Automobilizam i Motori forumu; auto i nije baš po mom ukusu al budući da volim talijane...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Puntanelo styling Smo malo sletili? Jbg dododi se ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puntanelo styling Auto odlično izgleda, posebno felge, a ne sviđa mi se ova crvena boja oko istrument table.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 883
![]() | Re: Puntanelo styling Sad je branik prednji još ljepši ![]() A ono što ste spominjali o novoj mašini od brava hgt i nečeš nać u dobrom stanju sve su sjebane a potrosnja boli glava, a ni od onog starijeg punta gt mašina nije ništa bolja ja sam ćuo da ekipa ima sa njima puno sranja kad su sad već stare 10-ak godina. Moj prjedlog nađite djelove od punta hgt ista generacia ka i taj vaš 1.8 133ks sigurno sve paše,ta mašina se da dobro još sredit,a ne zaboravite da vam treba i još ostalih djelova i kočnice i ovjes sve se to treba mjenjat u kompletu sa mašinom. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puntanelo styling ova zadnja slika.. taj branik je bio na proslom streetstajlu al se onda dogodio rizol..krivo sma okrenuo slike.. most je vech u garazhi... ali nezna se kaj bu se dogodilo s mashinom.. u kombinaciji su 1.4 turbak.. ili bash kak velis 1.8 .. to neke kombinejšn iz italije.. vidjet chemo dali bu kaj makar mislim da nula poena od sveg.. doshel je JVC dvd plejer i josh dodatni lcd.. Zadnji Uredio Vuxs : 27-03-08 u 16:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: puntanelo, styling |
« Wired Felge 17",18",19"¸
|
c2 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

. ostalo ok.