| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Renault megane tuning!! u Automobilizam i Motori forumu; ukusi su različiti.. istina da se megane ljudima ili sviđa ili ne, pogotovo radi guzice.. meni je jako lijep baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault megane tuning!! ukusi su različiti.. istina da se megane ljudima ili sviđa ili ne, pogotovo radi guzice.. meni je jako lijep baš radi toga jer je nekako drugačiji zbog toga.. vozim meganea, nikad nisam vozila zahvalniji auto, i šta se potrošnje tiće i šta se održavanja tiće! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #12 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault megane tuning!! Citat:
U svakom slučaju je upečatljiv...Barem u početku, sada su se ljudi već 'naviknuli' na njega...Ali izaziva neke osjećaje što je meni OK... Citat:
Ne bih se baš složio...Pogotovo ovog dijela sa održavanjem...Možda je sa ženskog aspekta (bez uvrede ikome) zahvalan jer tako i tako ništa ne radiš oko auta, ali mene živcira recimo što moraš ići u servis da zamijene npr. žarulju u faru...To mi je bezveze... ![]() | ||
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault megane tuning!! Citat:
idem samo na redovne servise koji me koštaju do 1000 kn (nikad više) što je relativno povoljno!! ulje, žaruljice, pizdarije me tata naučio davnih dana promjenit pa mi to nije bed, a evo da pokucam, nikaj mi nije riknulo još na njemu! (od tih sitnica) a gle, i kad dođem na servis uvijek se nekak izvučem.. i dečki mi uvijek uglancaju auto pic pic iako se to na servisima ne radi! možda baš zato kaj sam vura ![]() ne znam meni je auto super jer ga kao trošak uopće ne osjetim.. pogotovo na potrošnji
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault megane tuning!! Meni su auti prejebeni, ja sam imala megana tog novog od bratića sam kupila u auto kući i toliko sam ga voljela, i onda uzeo brat auto i razbio ga, plakala sam ko kiša, sada imam golfa, ima neki tuning na sebi tako da volim renaulte i golfove |
| | |
![]() |
| Tagovi: megane, renault, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

i naravno nije za cestu več samo za stazu...