Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 26 od 26

Renault megane tuning!!

Raspravljate o temi Renault megane tuning!! u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; eo drustvo... nista posebno sredjeno, meni je auto prelijep.. P.S. Nije moj frendov je......

Starter
    Datum registracije
    22-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Re: Renault megane tuning!!

eo drustvo... nista posebno sredjeno, meni je auto prelijep.. P.S. Nije moj frendov je...

Starter
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    32
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Zadnji Uredio Malicous : 26-01-09 u 08:19

Starter
    Datum registracije
    07-09-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

jel ko zna gdje mogu kupiti "rep" za megana

Početnik
    Datum registracije
    14-03-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    Pomalo nezahvalan za tunning ali vidio sam par odlično sređenih
    po cemu ? za moj apsolutno imas sve, of forgea blow off kita do crijeva, do upgradea kočnica sa 312 na 330 mm i plivajucim diskovima, stage 2 sa novom twin scrol turbinom, IC-om, K&N panelom te remapom ....

auto je za tuning savrsen i jako jednostavan ...

poanta je da je auto u startu odlican vozacki auto ... stoga

malo novaca za puno auta ...

btw, 5,6 renomiranih proizvođaca ( SS, milltek, remus itd. radi ispuhe od grane do kraja za njega tak da nema previse kemije ) ...

ja prezadovoljan i svaki je put gust sjest u njega ...

btw, F1 i R26 na oko imaju iste felge no .. jedino na oko, R26 jedini ima felge od magnezija pa su samim time dobili da felga u 18" 8J ima ispod 9kg ... tak da tesko mozes kupit bolju felgu ...
    Zadnji Uredio Johhny : 13-08-10 u 15:09

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

da, sad 3 godine kasnije
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Početnik
    Datum registracije
    14-03-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

megane 2 phase 1 SPORT se proizvodio od 2004, od prvog Meganea RS do R26R promjene na ispuhu, motoru, turbu, ovjesu, kočnicama su minimalne, ugl. upgradeovi koji su sad dostupni za bilo kojeg meganea RS bili su i prije par godina i više...

tu su svi megane RS modeli od početka do kraja proizvodnje ...
    Zadnji Uredio Johhny : 13-08-10 u 16:00

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku