Dečkovi a kaj velite da ja prodam tu svoju ibizu pa da kupim istu takvu samo 96 godište kupra model kaj ima160ks pa sam s tim valjda rješio problem tuninga i snage...
Raspravljate o temi Seat Ibiza u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Ne isplati se,ali može i to bit relativno brz i okretan autić a za malo novaca,sa svojim bivšim c2 sam ...
Dečkovi a kaj velite da ja prodam tu svoju ibizu pa da kupim istu takvu samo 96 godište kupra model kaj ima160ks pa sam s tim valjda rješio problem tuninga i snage...
to bi ti bilo najpametnije...samo ju dobro inspektoriraj, da nije bas zgazena previse, pa da nebude previse troskova oko mozebitne sanacije...
Onda kaj velite kaj se sad na kraju najbolje isplati?
Kupil sam prekjučer auto
Marka: Audi
Tip: 90
Model: 2.3e 20v
Snaga: 170 ks
Cilindara: 5
Gorivo: Benzin
Kilometra: 160000
Oprema
Alu felge 15 cola
El. podizači šajbi
Daljinsko zaklj.
Centralno zaklj.
Servo
Abs
Svjetla za maglu
E sad jer bi se taj auto dal tjunirat i ostalo....
bi,staviš neke veće felgice,spustiš auto nekih 45mm,složiš ispuh,i to je to,možda koji decentni spojleri i pragovi,ni slučajno stavljat nekakve šankove na bunker ili krdo naljepnica....
za motor savjet prvo daj pregledat u kakvom je stanju,to kaj sad ide ne znači da se nebu razletil nakon 500km,pa onda kreni sređivat motor tipa bregasta,kut paljenja,blokadu pomaknut,neki čip bacit...
nemojte spammat koji vam je k!!! drzh9te se teme!!
jel jasno?
All in all you're just another brick in the wall. . . .
nisam našao za cordobu neku temu pa sam odlučio sliku staviti ovdje...
kak je dobro napravljeno...
350nm9s.jpg