ovisi o kojem ja autu rijec... ak su neke perverzije onda serijske, a ak su neki kojih ima miljardu na cesti onda tuned, al naravno, s ukusom sredjene...
Raspravljate o temi Serijala ili Tuning u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Što je lijepše za vidjet na cesti? Što vam više zapne za oko na cesti? Neki lijepi serijski auto ili ...
Zadnji Uredio daidza : 29-09-07 u 12:12
ovisi o kojem ja autu rijec... ak su neke perverzije onda serijske, a ak su neki kojih ima miljardu na cesti onda tuned, al naravno, s ukusom sredjene...
Istina
Velika je razlika između tuninga i stylinga...
TUNING-prerade na motoru,ovjesu itd...
STYLE-vanjski izgled,karoserija,felge itd...
Naravno da je lijepo vidjet ukusno složen auto ali malo ih je takvih u našim krajevima...![]()
Pa šta ako sam mali...
tako je, s o ovom zadnjom rečenicom se slažem u potpunosti.....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
oduvijek sam više volio vidjeti seriski automobil nego neki tjunirani......recimo kao primjer ljepše mi je duplo vidjeti gti mk2 ovakav
nego neki tjunirani i to naravno posebice mi se diže želudac ako vidim još na tablic bih.....onda znate o čemu se radi...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
blago tebi kad tebe usrici vidit takav auto na cesti![]()
uvijek je lijepsi lijepo složeni auto nego serijala kojih ima milijone, dobar styling daje mu dozu posebnosti a tuning mašine brzinu i zvuk koji se cuje i prepoznaje sa par stotina metara.
Biti pametan znači razlikovati istine koje treba reći od onih koje treba prešutjeti.
Seijski naravno!
Najdraže mi je kad čujem zvuk odličan sve se trese ono izviri Yugo sa naljepnicama yokohama zatamljena stakla i remus (koji više vrijedi od vrijednosti auta), vozi 50km!
Meni auto služi kad idem sa društvom i kad je kiša (tuning auta je po meni bacanje love) inaće moj fazer ostavlja svaki auto. Ti tunirani auti PUNO ZZZZZUJE, a malo meda davaju!
Nikad se ne svađaj sa budalom, jer se onda puštaš na njegovu razinu, a tu ga ne možeš pobijedit jer je on iskusniji od tebe... a i ljudi neće prepoznat razliku između tebe i budale!