ha ha DOBITI za 4000€![]()
Raspravljate o temi Suzuki Samurai-prerada u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; evo šta možete dobiti za 4000€ 2000 € auto+2000€ prerada: šminka i ide svugdje!...
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
ha ha DOBITI za 4000€![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
skoro(bez ljutnje podjebajem malo LoL)
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
""jebena šminka""
pa kam bi s tim!?
samurai je sam po sebi smiješan autičićić a sad još s tim gumama...valjda moze krenuti
nisam zgodan al sam nezgodan
nebi baš rekao za 4000 eura, jer takve gume samo dođu oko 2000 eura
ali dobro, zgodan auto![]()
Eh da je srece za nas koji se bavimo off-roadom da se za 2000€ moze napraviti ovako nesto...:>
Recio samo jedan KOMAD ove Bogger super swamper gume kosta 440€ u njemackoj...imaju se kupiti ovakve protektuse jeftinije ali nije to to. Mali milion stvari se mora uraditi na samurajcetu da bi dobili ovako nesto mada tu jos dosta posla ima :>
TU cifru treba naaajmanje sa 2 pomoziti ..
Pozdrav :>
ma nije stigne sve za 2000€..ajde bas da sad ideš lift kit od Calminia staviti ili neki drugi onda treba vise ali home-made prerada nebi vise izasla
Shackle napravis sam 15-20cm od rupe do rupe. kučicu digneš sam, napraviš 10 distanci od 5cm i kupis 10 šerafa...jedino šta ti trebaju nove cijevi od kočnica (oko 200kn sve 4) i malo volan podesiti i crijevo od rezervara staviti drugo ako ne stigneš ovog original produžiti...i sve to ti je 300-400kn da radiš sam.
gume protektirane kopija bogerica 33incha 800kn/kom
felge izbačene...ako ih stignes nabaviti polovne ako ne 70€ komad.......vitlo 500€, sportski sicevi+H pojas 2 para 500€,volan 100€, SPOA (prebaciti lisnate opruge iznad mostova) to si sam napraviš i to je vise manje to....
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Ludi mali suzuki....za offroad je,al za šminku...neznam baš,možda na njivi,od traktora je sigurno atraktivniji
![]()