| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Suzuki Samurai-prerada u Automobilizam i Motori forumu; ne znam jel da se smijem ili da kažem da mi je fora... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Suzuki Samurai-prerada ne znam jel da se smijem ili da kažem da mi je fora ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-08
Poruka: 2
![]() | Re: Suzuki Samurai-prerada Pa dobro..:> Vidis,ima jos jedan problem. Ja na svom samurajcetu imam bogerice 30x9,5 i sa motorom od 1300ccm na vecim usponima mu moram dusu vaditi jer je ta dimenzija gume za taj motor knap. Ove na slikama su puno vece sto znaci da i motor mora biti jaci jer cak i sa dobro skracenim reduktorom on njih bi jedva okretao i po ravnom a da nepricmo kada potone pola auta u blato. S promjenom motora moraju se promjeniti i diferencijali jer njegovi nisu namjenjeni za jace kubikaze. Ovolike gume i jaci motor bi mu drobili poluosovine,kineticki i kardani bi pucali kao staklo ...ali sve u svemu za 2000€ se moze napraviti solidan terenac za da prostite zajebancije :> ali nista vise od toga |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:49.

...