| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Xenon (HID) kitovi u Automobilizam i Motori forumu; Dakle zanima me da li je netko uzimao ovakve kitove npr. iz Molydona, AP studia, Catv Electronika.... cijene se krecu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dakle zanima me da li je netko uzimao ovakve kitove npr. iz Molydona, AP studia, Catv Electronika.... cijene se krecu između 2 do 3 tisuce kuna, a ugradnja je jednostavna ( plug and play).. Zainteresiran sam da stavim ovo na auto pa ako ima netko nekih iskustva s tim ili je nesto cuo neka slobodno kaze! Rasprava otvorena! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi evo baš sam danas išao uraditi frendu an fabiju taj kit 9000k !! Ja čekam da mi dođu novi farovi iz njemačke za auto jer sam naručio Angele pa idem i ja ugraditi xenone ali ja ču u gabrek... tamo je 6000k oko 2400 kn! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi fala Kiki, budem ti se javio ako se odlucim, i u Molydonu je sve s ugradnjom oko 2300kn, dobim kit od 8000K ili 6000k.. ista je cijena..da, znam za garanciju, na zaruljice je 6 mjeseci , na balast 12 mjeseci.. nego sve je to nesto Tajvan, Kina, tak da me zanima jel to sta vrijedi? Uspoređivajuci cijenu sa serijski ugrađenim xenonom to je zbilja malo love, a s druge strane za 2500kn mogu birat bilo sto vezano uz tuning!Alfa,ti to znas ugrađivat??! jel istina ono sto kazu" plug and play" tj. ugradis bez ikakvog ostecivanja postojecih kablova za svjetla??! Npr. pregori ti zaruljica, a nova je oko 600kn, i sad recimo nemas love da je kupis, a nemres se vozit bez svjetla, jel mozes sam skinut taj kit dole bez puno muke i dok ne kupis tu zaruljicu vozis se sa obicnim halogenkama H7 ??
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi daj mi jos reci, 6000K je cisto bijelo svjetlo ili se vidi i malo plavog?? dok 8000K bi bilo full plavo?? fora mi je boja onog svjetla sto imaju Lagune, far je bez lece, a xenon je! jel zna netko koliko je ono Kelvina??
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Xenon (HID) kitovi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi fala daidza! znaci 6000K je pocetak plave boje, dok bi 8000K bila jos par nijansi plavija, sto mi se vise sviđa nego bijela!
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Xenon (HID) kitovi 6000 je optimalno, 8000 je previse ali ako nemas leće na farovima jako se rasipa svjetlo i osvjetljava sve zivo, pa ti ne bi onda preporucio stavljanje HIDa + sto navodno rikavaju zbog toga sto farovi moraju biti non stop cisti, tako sam cuo, a zasto, ne znam... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi nemam lece, al sam cuo da ako se pravilno podese da je sve OK i da ne zasljepljuju druge u prometu. Za to se i ugrađuju u sevisima! Pa ima i auta koji isto nemaju lece pa imaju serijski ugrađen xenon... Vjerujem da je bolje s lecama, al mislim da i bez njih nije nista losije.. Cistoca farova--> znam da u Njemackoj ne mozes imat xenon ako nemas brisace farova, jel to to?? Sad uopce ne kuzim kakve veze ima cistoca farova s ugrađenim svjetlom unutra?? Ako netko zna nek objasni!!![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hid, xenon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:05.

i u Molydonu je sve s ugradnjom oko 2300kn, dobim kit od 8000K ili 6000k.. ista je cijena..da, znam za garanciju, na zaruljice je 6 mjeseci , na balast 12 mjeseci.. nego sve je to nesto Tajvan, Kina, tak da me zanima jel to sta vrijedi? Uspoređivajuci cijenu sa serijski ugrađenim xenonom to je zbilja malo love, a s druge strane za 2500kn mogu birat bilo sto vezano uz tuning!
jel istina ono sto kazu" plug and play" tj. ugradis bez ikakvog ostecivanja postojecih kablova za svjetla??!