| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Xenon (HID) kitovi u Automobilizam i Motori forumu; Ljudi nemojte se previše zavaravat ako mislite da ste kupili kvalitetnije zato što ste platili više, sve je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-07 Lokacija: Karlovac
Poruka: 3
![]() | Ljudi nemojte se previše zavaravat ako mislite da ste kupili kvalitetnije zato što ste platili više, sve je to uglavnom isto. Ja sam kupio Boschov HID 6000k za 750 kn i prezadovoljan sam kvalitetom i osvjetljenjem |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 4
![]() | Re: Xenon (HID) kitovi Citat:
Pozdrav! | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 4
![]() | Re: o xsenonu???? Citat:
Pozdrav | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi koja je to marka i kolka je garancija na zaruljice i balaste??
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xenon (HID) kitovi ove za 48 kuna su plave zaruljice za sminku,al za 600 kuna dobis "pravi" xenonupitne kvalitete, i balasti i 2 zaruljice za 600kn, a nakon sto rikne ili zaruljica ili jedan balast to ti je jos 600kn!! koja racunica...hihih
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hid, xenon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.