| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tuning i Styling Raspravljate o temi Zastava sedan u Automobilizam i Motori forumu; Vidim da svi stavljate pile pa evo i od mene. Nova zastavina uzdanica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Zastava sedan Vidim da svi stavljate pile pa evo i od mene. Nova zastavina uzdanica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Zastava sedan ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastava sedan lol, jos je prednji kraj dobar,al ovo otraga ne znam kako bi to opisao!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Zastava sedan Evo jedan LOL za auto . Kolko je ruzan bas je jebacki. Nekako mi vuce da je to Zastavina nova zamjena za 101 i 128 ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Zastava sedan Stvarno ne razumijem zasto sve te no-name tvrtke rade tako uzasno ruzne aute. Pa nissan sunny od prije 15 godina izgleda ko da ga je netko s motorkom izradio iz komada drva kolko je kockast pa izgleda daleko bolje od ovog ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Zastava sedan Neznas ti sta je pod haubom ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastava sedan Hm... Možda je dobar auto, za nečije potrebe. Ali meni to izgleda toliko plastike naljepljene na njega, da kad bi se samo malo udario nekud, to bi se raspizdilo zvečka. No, možda se varam, ne treba suditi zato jer su to napravili naši susjedi... Mi još nemamo svoj auto! ![]() Niti ga nećemo imati! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sedan, zastava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.

, ja sam mislio da je neko kinesko smeće