Ostatak auta sa prednjim dijelom (haubom) se ne slaže, hauba dobro izgleda i kada bi prilagodili portapak i krov da izgledaju malo zaobljenije, automobil bi imao neki "holivudski" look.
Raspravljate o temi Zastava sedan u Tuning i Styling forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Ovo prvi put vidim i probao sam naćo o tom nešto više na netu, ali ni srbi ne znaju o ...
Zadnji Uredio Maslow : 26-02-07 u 21:49
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Ostatak auta sa prednjim dijelom (haubom) se ne slaže, hauba dobro izgleda i kada bi prilagodili portapak i krov da izgledaju malo zaobljenije, automobil bi imao neki "holivudski" look.
zastava 10 isti stari punto![]()
Pa stari Punto (ne Grande Punto) će se sastavljati u Kragujevcu, možda od
tud ta Zastava 10
10-ka se proizvodi (ili će se prozvoditi) po Fiat-ovoj licenci u Kragujevcu, a prodavat će se tamo gdje Fiat ne prodaje svojeg Punta.
ma daj radije bio vozio yuga 45 nego ovo njesra![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
znaci svi koji imaju starog punta kad dođu u Srbiju, vidi vraga, isti auto a zastava 10, ne punto!!!![]()
![]()
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
a čuj ako budu malo pristupačniji auti što se tiče cijene, vjeruj mi da će ih biti puno na ulicama jer nemaju svi para kao pljeve a htjeli bi novi auto.....
Z A N I M L J I V O
![]()
Hm... Možda je dobar auto, za nečije potrebe. Ali meni to izgleda toliko plastike naljepljene na njega, da kad bi se samo malo udario nekud, to bi se raspizdilo zvečka.
No, možda se varam, ne treba suditi zato jer su to napravili naši susjedi...
Mi još nemamo svoj auto!
Niti ga nećemo imati!
BRAVO ZA COVEKA SVAKA CAST ODUSEVIO SI ME.AUTO JE RUZAN NEMA PRICE AL SE IPAK NESTO PRAVI NEKO NEMA PARA NI ZA OVAJ A KAMOLI ZA BOLJI.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiso koje DJUBRE