| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Access - Baze podataka (HELP) u Tehnologija i Tehnika forumu; U Petak 29.06 imam ispit iz Baza, za labuda je osim teorije dovoljno znati izraditi tablice u Access-u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | U Petak 29.06 imam ispit iz Baza, za labuda je osim teorije dovoljno znati izraditi tablice u Access-u i njihovo povezivanje. Tko se kuži u to nek mi se javi na PM za instrukcije ovih 2-3 dana.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Access - Baze podataka (HELP) stavljanje nedopuštneih reklama (pogotov smeća poput ovog koje je tu bilo) povlači ban ..... danas sam dobre volje, pa ide opomena ... ako neko vidi ovog člana da reklamira BILOKAKVE načine "zarade" preko interneta ... javite -silence
__________________ UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!! Zadnji Uredio silence : 07-07-07 u 09:29. |
| | |
![]() |
| Tagovi: access, baze, help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

već neko drugi...
UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!!