| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi kako funkcionira SKYPE u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me kako se to radi? tj. to jede MB jelda?? jel jede puno MB ili se to baš i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | zanima me kako se to radi? tj. to jede MB jelda?? jel jede puno MB ili se to baš i ne osjeti?? dal se može usporediti sa ventrilom (ako ko zna šta je to). ili možda sa ICQevim Push To Talk ?? neznam stvarno jer nikad to nisam probao instalirat pa ako ko ima iskustva s tim neka javi... thnx |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako funkcionira SKYPE Imam i msn i ICQ i skype... samo sa skype-om nemam nekih problema. msn je smeće, stalno se gasi i radi gluposti, ICQ sam instalirala i ne mogu ga nikako potrefit, a skye je super...lagano se s njim radi, i mani je najdraži, najjednostavniji EDIT: jedino kad izbacuje histori, ali nije problem uopće |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: kako funkcionira SKYPE Citat:
Mada i skype je ok. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kako funkcionira SKYPE Citat:
Ne znam zašto...ali samo radi štetu i idu mi na živce oni smajlići... samo iskaču | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: kako funkcionira SKYPE skype je zakon, jednostavan i nema nijednog buga... p.s. možda 50 000 instalacija dnevno
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: skype |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

thnx

ne znam zasto