| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi kako funkcionira SKYPE u Tehnologija i Tehnika forumu; Ni meni isto cijeli dan...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako funkcionira SKYPE Vezano uz Skype: Hello all, Here’s the latest on the sign-on problem. We’re on the road to recovery. Skype is stabilizing, but this process may continue throughout the day. An encouraging number of users can now use Skype once again. We know we’re not out of the woods yet, but we are in better shape now than we were yesterday. Finally, we’d like to dispel a couple of theories that we are still hearing. Neither Wednesday’s planned maintenance of our web-based payment services nor any form of attack was related to the current sign-on issues in any way. We’ll update you again as soon as we can. Thanks for hanging tight. Please see our Heartbeat blog for ongoing updates. UPDATED 17 August, 2007 11:00 GMT Skype. Take a deep breath |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako funkcionira SKYPE Da, ni meni ne radi ni jučer ni danas, nisam vidio da ova tema ide dalje.. i ja sam našao nekoliko sličnih rizvješća na netu, navodno da je greška nastala prilikom updatea windowsovih servera ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-09-07 Lokacija: Đakovo Godina: 16
Poruka: 34
![]() | Re: kako funkcionira SKYPE Citat:
sa skypeom sam imala dosta poteškoća, ali koliko sam ćula, novi updateovi su sve bolji! ali još uvijek mislim da je ipak MSN puno bolji! ![]()
__________________ ...no comment... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-07 Godina: 66
Poruka: 2
![]() | Re: kako funkcionira SKYPE Skype je overal.Koristim ga vec par godina,a MSN mu nije ni do koljena.Video chat ide glatko,synchronizacija odlicna,cujnost izvanredna.Ne koristim slusalice,stolni mic i zvucnike.Telefoniranje takodjer prva liga.Samo treba uplatiti na Skype racun 10eu,i tu je skoro deset sati razgovora sa cijelim svijetom,po cijeni od svega 0,017 eu cents po minuti.Druga je prica internetska veza.Imam srecu da mogu koristiti lokalnu wireless mrezu,uz naknadu od 50kn mjesecno,neograniceno.Jeste download malo sporiji,ali mi ne smeta,ne skidam filmove.Zna varirati od 800KB u sec do 60,a rijetko i sporije,medjutim to nema utjecaja na Skype.Za preporuciti je u svakom slucaju,i jos samo to,kontakt racunalo na racunalo je besplatan.Tarifa 0.Ugodnu zabavu,a trenutno je nesto preko 10 000 000 kontakata online na Skypeu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: skype |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

Tko rano rani,zahebo je pjevca

sa skypeom sam imala dosta poteškoća, ali koliko sam ćula, novi updateovi su sve bolji! ali još uvijek mislim da je ipak MSN puno bolji!