Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tutoriali i Trikovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi kako funkcionira SKYPE u Tehnologija i Tehnika forumu; Ni meni isto cijeli dan......

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-07, 16:26   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,484
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: kako funkcionira SKYPE

Ni meni isto cijeli dan...
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 16:43   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Vezano uz Skype:

Hello all,

Here’s the latest on the sign-on problem. We’re on the road to recovery. Skype is stabilizing, but this process may continue throughout the day. An encouraging number of users can now use Skype once again. We know we’re not out of the woods yet, but we are in better shape now than we were yesterday.

Finally, we’d like to dispel a couple of theories that we are still hearing. Neither Wednesday’s planned maintenance of our web-based payment services nor any form of attack was related to the current sign-on issues in any way.

We’ll update you again as soon as we can. Thanks for hanging tight.

Please see our Heartbeat blog for ongoing updates.

UPDATED 17 August, 2007 11:00 GMT

Skype. Take a deep breath
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 19:48   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,484
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
We expect this to be resolved within 12 to 24 hours
aha
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 20:13   #14 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Da, ni meni ne radi ni jučer ni danas, nisam vidio da ova tema ide dalje.. i ja sam našao nekoliko sličnih rizvješća na netu, navodno da je greška nastala prilikom updatea windowsovih servera
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 23:03   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Napokon proradio!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 23:10   #16 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Aha.. napokon!
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 18:07   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

E dal je moguće skinut neki upgrade pa da se može i telefonirat za džaba?
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 15:04   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Normalno da je legalno mislim
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 16:22   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-09-07
Godina: 16
Poruka: 34
The Maxy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Sa MSNom nikad problema a njega najvise koristim i bolji mi je od skypa.
Mada i skype je ok.
U potpunosti se slažem! sa skypeom sam imala dosta poteškoća, ali koliko sam ćula, novi updateovi su sve bolji! ali još uvijek mislim da je ipak MSN puno bolji!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 22:05   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-12-07
Godina: 66
Poruka: 2
lukacevic2205 se izdvaja iz mase

Skype je overal.Koristim ga vec par godina,a MSN mu nije ni do koljena.Video chat ide glatko,synchronizacija odlicna,cujnost izvanredna.Ne koristim slusalice,stolni mic i zvucnike.Telefoniranje takodjer prva liga.Samo treba uplatiti na Skype racun 10eu,i tu je skoro deset sati razgovora sa cijelim svijetom,po cijeni od svega 0,017 eu cents po minuti.Druga je prica internetska veza.Imam srecu da mogu koristiti lokalnu wireless mrezu,uz naknadu od 50kn mjesecno,neograniceno.Jeste download malo sporiji,ali mi ne smeta,ne skidam filmove.Zna varirati od 800KB u sec do 60,a rijetko i sporije,medjutim to nema utjecaja na Skype.Za preporuciti je u svakom slucaju,i jos samo to,kontakt racunalo na racunalo je besplatan.Tarifa 0.Ugodnu zabavu,a trenutno je nesto preko 10 000 000 kontakata online na Skypeu.
lukacevic2205 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: skype

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113