Poludi sto posto.![]()
Raspravljate o temi kako funkcionira SKYPE u Tutoriali i Trikovi forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Instaliral sam Skype i sve podesil automatski. I sad počinju sr**a. Kad god hoću nekoga nazvati pojavi mi se BSoD. ...
Poludi sto posto.![]()
Potpisi su za budale.
bok..
zanima me kaj je skype, plaća li se i da li se na njemu komunicira tipkanjem ili kako već?
hvala svima.....
evo link na kojem ces sve naci, nadam se kako funkcionira SKYPE
p.s. tema vec postoji pa sam tvoju spojio s temom na koju sam ti dao link
sve u jednom, možeš i igrat igrice, dodaješ si prijatelje, imaš grupni razgovor, a ovaj msn ne valja, stalno me izbacuje na offline i poslije ukucam točnu šifru i ime, i onda kaže da nije točno, a kad promjeniš zaporku preko e-mail, traže ti i windows live, pa se ti sada zahebavaj sa tim, skype je meni dosad najbolji i ostat će![]()
SKYPE - the best of the best - FOREVER!![]()
Skype je supar program za audio i video komunikaciju putem računala. Dugo ga već koristim i ima mogućnost audio razgovora sa više korisnika u jednom momentu (ne i video). Problem ti može biti jedino brzina interneta, malo RAM-a i eventualno loša VGA ako koristiš video).
Preko njega možeš koristiit CHAT i razmjenu datoteka.
Sve u svemu program OK, jednostavan za instalaciju i korištenje.
Zadnji Uredio Pretorian : 12-09-11 u 20:46
ONLINE edukacija za početnike
Word, Excel, Tutorial-forum WinXP, Autocad
( HEX, DEC, BIN, OKT brojevni sustavi )
www.ic.ims.hr