Link ti nije u redu.![]()
Raspravljate o temi Kako smanjiti sliku - Odličan besplatan program u Tutoriali i Trikovi forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Odličan i potpuno besplatan program za smanjivanje slike možete pronaći i skinuti na stranicama XXXXXXXXXXXX Uz ovaj program možete pročitati ...
Zadnji Uredio _Aris_ : 24-11-08 u 22:09
Link ti nije u redu.![]()
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...
Ma sto, ljudi u danasnje vrime imaju photoshop...
oni koji nemaju ps mogu skinut pixresizer, a jao mudrolija za jednu reklamicu![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Dečki ispričavan se zbog lošeg linka! Link je:
Zadnji Uredio _Aris_ : 24-11-08 u 22:10
btw samo da kazem da je zabranjeno reklamiranje drugih siteova?
Istina.
Zadnji Uredio _Aris_ : 24-11-08 u 22:10
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
IrfanView je zakon!
Čuj, možda je tebi najbolji! Ja moram priznat da ga nisam probao, o ukusima se ne raspravlja! Preporuka bi bila probat i jedan i drugi program pa onda vidjet što i kako kome odgovara!
![]()
ubjedljivo najjači program za smanjenje "težine" slike je program koji se zove "FastStone Photo Resizer" koristim ga evo mjesecima i apsolutno ni jednu jedinu zamjerku nemam na njegov rad, za svega 2-3 sekunde sve se završi onako kako to želite, i kako vama odgovara. A i nevjerovatno je jednostavan za upotrebu sve što treba da uradite je da izaberete koju sliku želite smanjiti (težinu slike), i da pritisnete OK. I to je to što zahtjeva taj program, preporučujem ga svima koji imaju problema sa "težinama" slika .![]()
ma najjednostavniji je Microsoft office picture menager za te jednostavne radnje, a poslije toga photoshop!
saro' sempre al tuo fianco io di te non mi stanco
sei la cosa piu bella che c' eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alessandro Del Piero oleeeeeeeee!!!
Ima li kakav program za smanjivanje više slika odjednom? Npr, ako mi je cijeli folder u recimo 3000 x 2000 i ja želim sve slike odjednom na neku određenu rezoluciju, da ne moram jednu po jednu?
...'cause the rule is blood for blood!!!!!