Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

LG lcd tv - usb trik

Raspravljate o temi LG lcd tv - usb trik u Tutoriali i Trikovi forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ta-Da...evo ovako...za one koji imaju LG lcd tv...sigurno ste probali staviti USB stick sa nekim filmo, slikama, muzikom ali ste ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

LG lcd tv - usb trik

Ta-Da...evo ovako...za one koji imaju LG lcd tv...sigurno ste probali staviti USB stick sa nekim filmo, slikama, muzikom ali ste ostali razočarani kad ste vidjeli natpis "USB SERVICE ONLY" ....znaci USB je deaktiviran i nemoze se nis ot toga gledati ni slušati..ali ima riješenje i za to sve je ovisno o verziji firmware-a...znaci mora biti verzija 3.15 da bi se taj problem riješio...dakle slijedite uputstva:

klik na MENU i stavite kursor na OPCIJE (ne kliknuti, samo nek budu oznacene OPCIJE)...zatim na daljinskom stisnuti 7 puta za redom tipku "FAV" (favorit)...i pojavit ce vam se verzija firmware-a.

ako je 3.15 sve ok, ak je 3.24, 3.37, 3.40, 3.55 morat ce te napraviti downgrade i instalirati 3.15..skinite 3.15 firm, napravite mapu pod imenom LG_DTV i staviti u nju firmware i prebacite na usb..ustekajte Usb na tv i kliknite ok..nemojte vaditi usb ni gasiti tv!!!!! i pustite da se postupak izvrsi...TV se restarta...sad morate kliknuti istovremeno OK na daljinskom i OK na televiziji i drzati par sekundi..Pitat ce vas lozinku...a ona je 0000

Otvorit ce vam se Service Meni..odaberite Tool Option 3 (slika br.1)

i promjenite sve vrijednosti kako su oznacene na slici br.2

Izađemo iz menia, i to je to..no sad imamo stariju verziju Firware-a..skinemo firmware 3.55 (najnoviji) i napravimo isti postupak kao prije..opet napravimo mapu LG_DTV i stavimo na USB (onaj stariji firmware izbrisite prethodno sa usb-a je imaju ista imena mape ) i napravite upgrade firmware-a (isti postupak ko i za downgrade..) i sad je to to'...imate najnoviji firmware i mozete gledati sve sa USB-a....download linkove za firmware cu dati ako to moderatori odobre..da ne budem u prekrsaju
    Dodane Slike Dodane Slike
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Re: LG lcd tv - usb trik

Nemam lg lcd ali super objašnjeno.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

nevidim zašto bi ovo kršilo ikakva pravila pa slobodno linkovi za firmware

Akademik Avatar od korisnika waitaminute
    Datum registracije
    19-02-08
    Poruka
    3,854
    Liked
    11 times

kliknuo sam na menu,pa stavio na opcije i stisnuo sedam puta na fav....nazalost nista se ne nije dogodilo

na mome ne funkcionira ...imam 37 LG 5000
    Samo zaborav cini kraj,nikad vrijeme ili kilometri,jer pokušavati nekoga na silu zaboraviti,znaci samo ga još više voljeti!

Starter
    Datum registracije
    17-06-07
    Poruka
    65
    Liked
    1 times

odlicno, sve pohvale autoru ovog posta. imam lg LH3000 i imao sam firmware 3.55, i sljedio sam sve upute i sad usb radi. hvala puno

Starter
    Datum registracije
    20-04-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

care hvala ti za ovo imas cugu od mene.
    imam jedno pitanje u vezi ovoga ima li kakve veze ovaj firmware (3.15) sa kvalitetom slike?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: doktor1911 Pogledaj Poruke
    care hvala ti za ovo imas cugu od mene.
    imam jedno pitanje u vezi ovoga ima li kakve veze ovaj firmware (3.15) sa kvalitetom slike?
    nema veze firmware sa slikom...
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Lajkaj nas na Facebooku