| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Montaže u Tehnologija i Tehnika forumu; u ovaj thread stavljate vase osobne brije pa kakve god da one bile... da se malo nasmijemo evo jedne moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Montaže u ovaj thread stavljate vase osobne brije pa kakve god da one bile... da se malo nasmijemo evo jedne moje stare, poslikao sam mrava stavio mu psece oci i dodao usta od jedne cure...
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 29-11-05 u 23:35. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | ovo sam ja i svadjam se sam sa sobom ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 29-11-05 u 23:35. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Montaže montaza moje vectre..... ali je branik fakat moj ![]() samo je neslavno završio ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: montaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice.