| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi MSN u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi jel imate programe za MSN koji su fora.Od onih kaj slite uzimaju pa do onih kaj blokaju pristup ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
![]() | MSN Ljudi jel imate programe za MSN koji su fora.Od onih kaj slite uzimaju pa do onih kaj blokaju pristup nekome na MSN. Ajd ako neko ima tih fora nek stavi linkove ili bar ime tog programa i neka radi na MSN verziji 8.1. Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: MSN Ja mislim da si mislil nekaj ko o ovo: Messenger Plus! Live - The Windows Live Messenger Extension |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MSN Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-07
Poruka: 10
![]() | Re: MSN pa ono baas i nije najnormalniji, meni vise sluzi kad me netko nazivcira ili je naporan, pa mu ti mozes onak poslat puno svega(txt+smilovi) tak da mu msn zabloka i njega izbaci ili mozes "skontat tko te blocko" i tak to!
__________________ šetam zube za besplatno. CIJENA PO DOGOVORU |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| FPS excellence | Re: MSN Citat:
![]()
__________________ Oh what a thrill... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: MSN Imam ja, sad ću ti poslati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
« Konvertirani video
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.