| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Oracle 10g - Audit Trail u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me ako netko ima slucajno iskustva da mi odgovori: Da li je moguce pomocu audit trail-a pratiti stare ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 247
![]() ![]() ![]() ![]() | Oracle 10g - Audit Trail Zanima me ako netko ima slucajno iskustva da mi odgovori: Da li je moguce pomocu audit trail-a pratiti stare i nove vrijednosti atributa u specificiranim tablicama - tipa, radim update neke n-torke i potrebne su mi vrijednosti tog atributa (stara i nova). Da li ih Oracle AuditTrail zapisuje negdje i kako? Poznat mi je DDL i DML ali me u ovom slucaju zanima konkretna podrska za spomenute izmjene tj. da li jih uopce podrzava? Hvala i sorry ako sam promasio temu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Oracle 10g - Audit Trail Ja mislim da ovdje nećeš nači nitkog tko bi znao takve stvari. Ima tu par ljudi koji znaju nešto o Oraclu i to ti je to... Pitaj nekog kolegu sa posla... Ili si prevedi na engleski i na neki službenim Oracle forumima.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oracle 10g - Audit Trail možda ti nespretna zna nešto o tome ili može nekoga pitati, pošalji joj pp.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 247
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oracle 10g - Audit Trail Postao sam ja i na druge (eng.) forume ali ne bi vjerovao koliko nasi ljudi znaju vise od ostalih... tako da sam siguran da cu ovdje puno brze dobiti odgovor nego na nekim "stranim" mjestima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.