| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Oracle JDeveloper 10g for Forms & PL/SQL Developers u Tehnologija i Tehnika forumu; Oracle JDeveloper 10g for Forms & PL/SQL Developers: A Guide to Web Development with Oracle ADF (Osborne Oracle Press) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 248
![]() ![]() ![]() ![]() | Oracle JDeveloper 10g for Forms & PL/SQL Developers Oracle JDeveloper 10g for Forms & PL/SQL Developers: A Guide to Web Development with Oracle ADF (Osborne Oracle Press) by Peter Koletzke (Author), Duncan Mills (Author) Molio bi nekoga tko ima bilo kakva saznanja o ovoj knjizi da mi posalje na PM ili odgovori jer mi je jako potrebna Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Oracle JDeveloper 10g for Forms & PL/SQL Developers Bio bih zahvalan onome tko ju ima... Da mi i meni javi na PM... Bude mi dobro došla za kakvih mjesec, dva dana...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.