| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi photoshop??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: mi16 čovjek možda misli biznis napravit - javit se adobeu kao prevoditelj Ma tko kaže da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: photoshop??? 5.5?!? Dobra! Uskoro ide 10 van! To ti je isto k'o da ja pitam dal' želi netko Windows-e 3.11. Ajd, dobro, ako misliš sharpirati slike, ali ako što ozbiljnije radiš, što danas stručnjaci rade... Ne hvala! Da mi i glasovno objašnjava na hrvatskom što trebam raditi! No, ako si prvi put u Photoshopu, onda je i to prva liga! ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: photoshop??? Dugo več bubam po photoshopu,kaže mi frend da ga sad poznajem možda 25-30 % njemu vjerujem jer je bog i batina za grafički design,tih četri godine navuko se skripti sa Algebre,tutoriala,plug-inova,radio do prije koji mjesec u 7-ici,ajde da ne zaostajem uzeo cs,ista stvar,ali za sad mi dalje i ne treba.Ono šta radim je čisto i ovo dosta,tak da za početnike je čisto dosta 7-ica,meni ipak 5-ica malo iritira.Ja sam mislio da nešto znam dok nisam naletio na prvu pripremu za tisak,ne digitalni.E onda sam se zbrukao,pa sad šta god da radim,hodam ko po jajima.Meni je to hobi,tu i tamo napravim nekome nešto jednostavno. |
| | |
![]() |
| Tagovi: photoshop |
« Kako PDF-->WORD?
|
Photoshop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:11.