| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Photoshop u Tehnologija i Tehnika forumu; Plesee može mi ko reći kako u photoshopu nabrijem auto (možda link na tutorijal). Kako da potamnim stakla , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 8
![]() | Re: Photoshop Iako se nitko nije javio riješio sam problem, i da pomognem drugima evo ovo je jedna web stranica koja mi je pomogla L_I_N_K. USE UND ___________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Photoshop Pa jeboga ti... nemremo ti mi tu sad objasnjavati kako se koristiti photoshop, imas knjiga za to citaj... ja osobno imam photoshop bible puno vise se nauci iz nje nego sa tutoriala ! A da tuniras auto u njemu e za to treba skillz !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-07 Lokacija: 53nja
Poruka: 12
![]() | Re: Photoshop možel mi iko malo poajsnit to al na hrvatskom THE PHOTOSHOP BIBLE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Photoshop Čekaj malo! To to malo zajebavaš? No, ako dobro platiš, ja ti drage volje prevedem cijelu tu PS bibliju. Pa sve ti piše, vodi te tutorial korak po korak, gdje trebaš kliknuti, što trebaš kliknuti... Jedini je problem ako si jučer saznao za Photoshop, pa bi ti sad odmah brijao aute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cool, nabrijavanje, phtoshop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.

može mi ko reći kako u photoshopu

USE
UND