| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi photoshop pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; kako mogu stavit u photoshopu recimo da ova glava stane na glavu od neo na ovoj slici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: photoshop pitanje Znam, al neda mi se objašnjavat, malo sam si popio pa onda ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: photoshop pitanje Pa prvo odeš staviš ih na istu veličinu, image/image size pa tamo namjestiš, nemoraju slike biti iste veličine da odgovaraju, drugo znas ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: photoshop pitanje Citat:
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: photoshop pitanje Paaaa čuj, to je dosta teško za napraviti neznam hoću li moći ! Ajd uploudaj sliku... kad kliknem na onaj link ode na imageshack.us direktno !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: photoshop, pitanje |
« Trebam seminarski iz C-a
|
[Vid] Digital Photography & Photoshop - A Total Training Workflow Guide (OS) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Photoshop forum | Cyrus | Forum - Prijedlozi i Kritike | 24 | 12-07-08 20:52 |
| test za pametne | Kristijan | Igre bez granica | 16 | 03-12-07 21:09 |
| Pitanje za Admina | omahen | Forum - Prijedlozi i Kritike | 20 | 08-06-06 19:52 |
| Postavi pitanje osobi koja sljedeca pise | Bart | Recycle Bin | 1 | 15-05-06 12:08 |
| Test pitanje | Baltazar | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 14-07-05 15:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.