| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi prezentacije u pp u Tehnologija i Tehnika forumu; e jel zna neko šta je onaj neki gulim-fontovi zaš mi izbacuje eror kad idem spremit prezenttaciju u pp..?? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | prezentacije u pp e jel zna neko šta je onaj neki gulim-fontovi zaš mi izbacuje eror kad idem spremit prezenttaciju u pp..?? jel zna neko di to mogu skinit? ili link za download da mi pošalje na pm...pleas što prije...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: prezentacije u pp to izbacuje kad stavljam one neke posebne-dodatne teme u prezentacije... kad stavljam noramlne teme sve je oke.... sry morala sam ovo nadodati a ne mogu sad koristit edit prošlo je vremena.... ali mislim da sad znam u čem je problem...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.