Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tutoriali i Trikovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi rapidshare u Tehnologija i Tehnika forumu; ajd tko zna nek mi posalje privat poruku kako se moze skinuti vise od 100mb sa rapidsharea a da ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-07, 22:00   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 873
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto
rapidshare

ajd tko zna nek mi posalje privat poruku kako se moze skinuti vise od 100mb sa rapidsharea a da ne moram cekati 2 sata izmedju 2 skidanja bez placanja.
tenk ju
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 23:24   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,110
zoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavan
Re: rapidshare

svaka fora koja je bila propala je za dan-dva, a u zadnje vrijeme ni nema više novih fora, tak da ak neželiš čekat -plati!!!

Zadnji Uredio zoki27 : 27-02-07 u 23:26.
zoki27 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 04:04   #3 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto
rapidshare - otkriće

ako imate pristup nekom brzom vezom (kao ja na poslu npr.) a ograniceni ste vremenom, napravite iduce:
otvorite vise explorera i upisite, tj. kopirajte adresu svakog dijela filma, igrice, itd., kaj vec skidate, obavite kaj vec trebate do opcije kada samo trebate stisnuti save -> ok i pocnite ih skidati jednog po jednog u razmaku par sekundi. moci cete skinuti sve odjednom, naravno da ce vam se brzina skidanja podijeliti na onoliko dijelova koliko imate downloadova, ali cete u sat-dva, skinuti onoliko koliko bi vam trebalo cijeli dan sa cekanjem...
nakon kaj skinete sve dijelove pokusajte nes novo skinuti i vidjet cete da vam iducih xy minuta nedaje da skidate, moguce akomulirani broj minuta za cekanje, ali prezivjet cete, glavno da sto prije dobijete kaj vec skidate. i da, iz tog proizlazi da nikako ne smijete ne skinuti sve odjednom jer ste inace jebali jeza sa cekanjem jos jednom dijelica...

uzivajte!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 07:54   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,855
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: rapidshare - otkriće

Sad sam probao i meni to ne radi...
Kad krene prvi dio skidat i stisnem da krene drugi izbaci
Citat:
Your IP-address xxx.xxx.xx.xxx is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Jedini način koji mi radi da ne čekam je da se svaki put kad skinem jedan dio odspojim i ponovo spojim, dobim novu ip adresu (T-com ADSL) i mogu dalje skidat.
Ne skidaju se svi djelovi odjednom nego jedan po jedan al bar nema čekanja između...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 08:59   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: rapidshare

Jedini način posebno ako imate ADSL linju, putem koje dobiva dinamička IP adresa, što znači sva puta kada se logirate dobijete drugi i na taj način vas Rapidshare ne prepoznaje kao staroga, nego novog korisnika.

Znači kad se dowloadira jedna paket, diskonektira se i ponovo konekt i nema čekanja. Ne znam koji je smisao skidanja u isto vrijeme deset paketa, iako mislim da to i ne može ići na gore opisani način, jer on brzinu jednog download sada dijeli na 10 i dođe te na kraju isto, jer mu treba proporcionalno duže, čak možda i duže jer je linija totalka zagušena.
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 17:55   #6 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

How To Kill Time On Rapidshare Video
probajte ovo, ja sam to napravio, al nemogu skidati danas jer sam pri kraju paketa pa ne mogu provjeriti...
sto se tice onog kaj sam napisao za skidanje dvije odjednom, pokusao sam kasnije opet ali mi je javilo isto sto i vama sa ip adresama, samo neznam kak mi je onda proslo prvi puta... najozbiljnije vam kazem da mi je proslo, ne zajebavam vas. i za 2 downloadanja od 100mb mi je trebalo 11 minuta, a da sam svaki posebno trebalo bi mi 14-15 min...
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 22:56   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 22
Poruka: 146
frikson se izdvaja iz mase

ja jednostavno skinem 1 part-dio i disconnect i ponovo connect i skidaš drugi dio.Je malo komplicirano ali se skida brže od torrenta
frikson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:50   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 22
briks23 se izdvaja iz mase

Ev ja cu vam dat par stranica sa kojih mos skidat 5 stvario odjednom i onda opet morate cekati ali ima dosta stranica .....samo da ih nađem i okačit ću ih
briks23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:54   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 22
briks23 se izdvaja iz mase

/cut

Zadnji Uredio _Aris_ : 19-11-07 u 22:00.
briks23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 21:59   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Znam da si se potrudio i sve to, al stavljanje ilegalnih sadržaja je zabranjeno, a varanje servisa koji se plaća je ilegalno, stoga sam ti morao obrisati linkove. Drugi workaround može, al ne smije uključivati ilegalne stranice... Ili sam ja pogriješio, pa su legalne, u tom slučaju ću vratiti linkove...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rapidshare

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114