| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi rapidshare u Tehnologija i Tehnika forumu; Ha... dobro. ja sam ti samo htio objasniti najbolji i najleganiji način na našim prostorima koji uvijek pali. barem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: rapidshare Ha... dobro. ja sam ti samo htio objasniti najbolji i najleganiji način na našim prostorima koji uvijek pali. barem kod mene. mislim pošto downlodujem sa rapidšera svaki dan. i samo uključivanje i isključivanje kod mene odavno više ne pali. ali možda ti imaš neke podešene kofiguracije itd. ko bi znao. ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Re: rapidshare Ako bi netko želio kupiti rapidshare account neka mi se javi na PM ili na dj.gugy@hotmail.com pa ćemo se dogovoriti. pozz |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: rapidshare Evo jednog od legalnih nacina da se dobije Rapidshare Premium ali samo na mjesec dana. (Legalno je jer Rapidshare vam pokloni agencija za istrazivanje trzista, nije da varate Rapidshare ili sl.) Link: Free Premium Accounts - Free Rapidshare Premium Account And MegaUpload Accounts! Uputa je na engl. (ja sam je pisao, nije kopirana), al mi se neda prevodit. Ovo zbilja funkcionira, ali trebate uloziti dosta vremena, to je jedini problem. A kako nista nikad nije bez nekog utroska ... Tko zeli link je gore ... I ne kuzim sta je tolko nevjerojatno. Taj account kosta bijednih 6 eura. Koliko love daju na ruke agencije za istrazivanje trzista kod nas. Kako god, uputa: Do this: - Select reward, enter e-mail (valid one) & password - Complete Sign Up - Click Offers (next to Status) - Click on the Ad - Register at the PremissionResearch - Important! Complete Survay! (You have to be resident of the U.S., but if not, make up urself, only thing that you should watch out for is zip code, don't enter random, google for real zip code). - Important! When you see the page with some softwere instalations, go to 'No Thanks' - But after that, you have to install Add On (Its PremissionResearch Buying Aplication, harmless, but anti-virus softwere may recodnize it as threat, I disconeccted my Firewall & Anti-Virus, but maybe you don't have to) * Important! Note: This procedure will install Ad-Ware on your computer. Its harmless and its the only way to get the rapidshare account. Just so you know, so you don't curse me after. I have it. It does nothing. - Go to your e-mail that you entered - Go to Spam Box and read the Kelly Jones mail - Click on the 'Click Here to complete your registration now' - For completing survay and gettin ur free rapidshare account you need to see 'Thank you' page. Instalation of Add On must be completed (maybe you'll need to restart ur browers of even computer - Log in PremissionResearch - Wait for 24 hours and you'll get ur RapidShare of MegaUpload account on your freerapidshareaccount.com account through ur e-mail |
| | |
![]() |
| Tagovi: rapidshare |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.