| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Save quickTime movie u Tehnologija i Tehnika forumu; Sigurno ste surfajuci internetom naletjeli na neke stranice gdje ste mogli gledati raznorazne filmice, no trebali ste program QuickTime... Naravno, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Sigurno ste surfajuci internetom naletjeli na neke stranice gdje ste mogli gledati raznorazne filmice, no trebali ste program QuickTime... Naravno, program ste nabavili, ako ga vec niste imali i kao i vecina ljudi pogledali ste filmic, i zazelili ga spremiti... Kliknuli ste na link i save target as, i to je to... No sigurno ste naisli i na one koje ne mozete spremiti na racunalo.. There's a solution.. Startajte QuickTime, na toolbaru kliknite na edit, preferences, QuickTime preferences.. Sada stavite kvacicu na opciju "save movies in disk cache". Sada mozete izaci iz playera te otidite na odredenu stranicu i pokrenite film, neka se ucita do kraja.. (usput ga i pogledajte ) Sljedeci dio je za internet explorer no siguran sam da je i u drugim browserima slicno, tj. snac ce te se ako vec ovo skuzite. Dakle, u IE-u kliknite na tools, internet options, ispod temporary internet files kliknite na settings, pa onda view files... I taj film bi sigurno trebao bit sacuvan u tom folderu, da vam bude lakse mozete stisnuti ctrl+f za trazenje pa upisite npr. ".mov" ili neki drugi format... Kad nadete taj file, samo ga kopirajte na neko drugo mjesto na hard disku.. I to je otprilike to.. ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Save quickTime movie Davno sam prestala save-ati video klipiće, ali često ih poželim nekom poslati, staviti na blog ili forum. Klinem na properties kopiram link i zaljepim. Ako ga zaljepim kao adresu u internet exploreru otvoriti će se u bilo kojem default playeru koji save-ate kako vam padne na pamet. That,s all folks. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Save quickTime movie Citat:
Pa svi se mogu. Tebi vjerojatno fali malo softwarea. Mene ljuti kad pokušam na forum staviti adresu koju mogu otvoriti samo ulogovani. Tad moram clip negdje uploadati. Pa ga onda poslati. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Save quickTime movie Citat:
Ja san mislia na ovakve videe: ![]() ![]() Prvi je na quicktimeu, a drugi u flashu i drugoga ne znam kako snimit na komp, pa usput, pomozite ako znate. ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Save quickTime movie Slažem se da je clip u flešu malo kompliciraniji, ali je u pravilu i lošije kvalitete, pa se baš s tim i ne zamaram. Obično upišem ime clipa u nešto od novijih upload stranica. U zadnje vrijeme ih ima sve više. Financiraju se reklamiranjem preko google-ads, i pokušavaju vas što više zadržati na svojoj stranici. Sve klipove daju besplatno, čak daju i open code s apsolutnom adresom clipa ili slike. Sve što sam u zadnje vrijeme ljepila u postove na forumu sam skoro u pravilu tako ljepila. |
| | |
![]() |
| Tagovi: quick time |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| 12 full filmova | Slider | Recycle Bin | 8 | 19-12-05 20:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

)