| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi In search of a trick!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle prijatelj mi otvara neku prodavaonicu motora etc.. Nebitno za ovaj slucaj.. Svakako trebaju mu znakovi od Yamahe, Suzuki etc.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | In search of a trick!! Dakle prijatelj mi otvara neku prodavaonicu motora etc.. Nebitno za ovaj slucaj.. Svakako trebaju mu znakovi od Yamahe, Suzuki etc.. E sad ja na internetu nemogu pronac nego male znakove (dakle manje nego sto njemu treba).. Sad bi me zanimalo ima li nacina da se oni povecaju bez da bude "pixelasto", dakle neki mali format tipa neke male slicice (velicine kao dvije za osobnu otpr) da se poveca na barem a5 format bez da se vidi sve u kockicama.. Znam da se moze uvecat printanjem ili kopiranjem ali mene zanima digitalni nacin jer mi to sluzi i za druge stvari.. Dakle neki program i sl. Palo mi je napamet isprintat pa skenirat u vecoj rezoluciji.. Ali bas mi treba na compu, mozda photoshop ili nesto? Hvala na pomoci (ako bude koje), stay beautifull ![]()
__________________ And all those moments will be lost in time like teardrops in the rain... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: In search of a trick!!
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: In search of a trick!! Dobar si ti cov'k ali ne triba mi to, meni treba uvecati slike koje vec iman a da ne izgube na kvaliteti... Dakle sliku recimo od 25kb uvecat preko pola ekrana a da ne bude cijela kockasta.. Iltiga pixelasta. I to digitalno, bez printanja, skeniranja etc... Isto hvala na pomoci ali nisan kompletni tudum ![]()
__________________ And all those moments will be lost in time like teardrops in the rain... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: In search of a trick!! Trebaš vektoski format onda, to ćeš malo teže pronaći. Ali ima na googleu pristojnih rezolucija
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Re: In search of a trick!! Citat:
![]()
__________________ And all those moments will be lost in time like teardrops in the rain... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: In search of a trick!! Pa taj koji možeš beskonačno uvećavati bez gubitka na kvaliteti. pitaj nekog grafičara da ti napravi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: In search of a trick!! Napraviti? Može ali nije baš jednostavno
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: In search of a trick!! Ma misli san da ima neki program koji bi to moga.. Mislin da se moze isprintat onda skenirat u velikoj rezi.. Samo mi se nekako neda sa time zajebavat pa eto.. Ako moze photoshop ili nesto bilo bi dobro ![]() Hvala inace za info etc.
| | |
![]() |
| Tagovi: search, trick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.