| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Trebam dizajn u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li je itko raspoložen da mi napravi jedan mali dizajnčić? Ništa posebno, jedna slika i naslov...???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trebam dizajn jel meni netko može iz par slika napraviti jednu... za naslov za dizajn bloga?
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 178
![]() | Re: Trebam dizajn evo i ja se javljam za pomoc, ali... ![]() Ljudi, haj mi ako neko ima ili zna gdje se moze naci slike grupa ljudi, ali iz ptičije perspektive, ako su digli ruke prema nebu, jos bolje, nigdje to ne mogu naci Pozz Ako sta treba javi te se... Ovih dana imam vremena
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 178
![]() | Re: Trebam dizajn Hvala, probat ću.... I ja sam muško, ovo je curina slika, upeglala me da moram stavit njenu sliku... pozz
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!