| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi Trebam seminarski iz C-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle, kao što naslov kaže, trebam gotov program za seminarski iz C-a. Nije da ja to sam ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-04 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Trebam seminarski iz C-a Dakle, kao što naslov kaže, trebam gotov program za seminarski iz C-a. Nije da ja to sam ne mogu uraditi, nije da to želim uraditi, ali jednostavno nemam vremena. Sad su mi rokovi, moram polagati predmete pa ne stignem uraditi program i seminarski. Ako netko ima gotovo neka pošalje link ovdje. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Trebam seminarski iz C-a Je li ti to mene zaj****? :-) Napisao sam da trebam gotov program, dakle barem stotinjak linija koda, a ne knjigu. Imam ja i viška knjiga, mogu iz njih učiti. Mogu ja to napraviti, ali nemam vremena. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Trebam seminarski iz C-a Čekaj i ti stvarno misliš da će netko umjesto tebe napisan program od stotinjak linija koda? plati nekom i onda nešta očekuj...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam seminarski iz C-a pa to je barem lako naci... imash masu stranica sa raznim primjerima koda. malo promjenish i tvoj je. Samo bilo bi fer da se zahvalish originalnom autoru ![]() anyway, ovdje ima mjesano svega, i borlandovog C++, visual C++ itd... potrazi http://www.planet-source-code.com/vb...riesPerPage=10
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Trebam seminarski iz C-a Pa nadao sam se da netko ima gotovih programa koje je pripremao za ispit ili svoj seminarski. Mislio sam napraviti mali programčić za videoteku, lagano povezivanje sa text podacima... samo nemam vremena. Nemam vremena ni pretražiti onu bazu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam seminarski iz C-a a jbga onda, kad bi se stvari u zivotu tako lagano rjesavale gdje bi zavrsili... sorry nemam nista "gotovo", ako nadjem uletim.. poz
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
![]() |
| Tagovi: programiranje c |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Našo na newsima! | Lega | Recycle Bin | 6 | 01-06-06 12:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

plati nekom i onda nešta očekuj...