hvala....![]()
Raspravljate o temi VRLO KORISNO!!! u Tutoriali i Trikovi forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo našao sam ovo na internetu. Nisam sve isprobao al mislim da funkcionira. ATM Ako vas je ikada lopov ili ...
hvala....![]()
Mata bravo za tekst svaka čast, meni je posebno zanimljivo ono u vezi mobilnog telefona kada ga neko ukrade, jer je i meni bio ukraden mobilni telefon. E jbg, da sam tad znao ovu stvar bio bih ipak zadovoljan iako mi je ukraden telefon, jer ga ološ lopovska ne bi mogla koristiti
. i još jednom hvala ti za tekst odličan je
![]()
Ma nema greške kad nađem tako nešto vjeruj mi da ću stavit na forum
meni je to malo glupo al opet u neku ruku i moguće. ako ključ stvara neku visoku frekvenciju a to mobitel može prenest...... hmmm.... neam pojma
Ha gle probaj pa onda reci jel moguće... ja nisam probao al vjerujem da niko nebi pisao takve nebuloze a da to ne funkcionira... kužiš me? malo mi je glupo da tako nešto postoji a da ne funkcionira.... treba probat
tako je... dok neprobate nećete ništa znat... al ono za nokiu nevalja...
pola točno pola lažno... dodatna baterija u nokiji nije istina... isto tako ne funkcionira onaj način otključavanja auta preko mobitela...a i kako se može zaključati izvana auto ako je ključ sa daljinskim unutar auta? jedina mogućnost je automatsko zaključavanje koje imaju neki auti
točno je da se putem IMEI broja može onesposobiti mobitel
a ovo za PIN naopako nisam još čuo, neka netko provjeri ako ima pouzdane izvore... mislim da mi na mail u banku ne bi odgovorili
Bolje desnica nego prknenica!