Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tutoriali i Trikovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi windows live messenger u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako stoje stvari registrirao sam se na msn i to mi je sve radilo,dopisivao sam se i onda mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-07, 19:57   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika ghost rider 76

Datum registracije: 07-04-07
Godina: 31
Poruka: 73
ghost rider 76 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ghost rider 76
windows live messenger

ovako stoje stvari
registrirao sam se na msn i to mi je sve radilo,dopisivao sam se i onda mi je jedna memorija napravila velike probleme pa sam je morao izvaditi je iz kompa za trajno i onda mi ga je frend komp instalirao nanovo i onda sam opeta instalirao msn ali ne mogu se više logirati i dopisivati non stop mi piše da ima troubleshot tako nekako i otvara mi se jedan prozorčić i u njemu non stop spominje neki certifikat i napravio sam novu e-mail adresu i nanovo sam se registrirao ali ništa u opće mi to ne radi u čemu je problem da li je u tome kako je nanovo instalirao windowse ali di može biti problem da li mi netko može pomoći jer bez toga ne mogu
pomagajte
ghost rider 76 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 20:04   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: windows live messenger

Citat:
Pravi autor: ghost rider 76 Pogledaj Poruke
ovako stoje stvari
registrirao sam se na msn i to mi je sve radilo,dopisivao sam se i onda mi je jedna memorija napravila velike probleme pa sam je morao izvaditi je iz kompa za trajno i onda mi ga je frend komp instalirao nanovo i onda sam opeta instalirao msn ali ne mogu se više logirati i dopisivati non stop mi piše da ima troubleshot tako nekako i otvara mi se jedan prozorčić i u njemu non stop spominje neki certifikat i napravio sam novu e-mail adresu i nanovo sam se registrirao ali ništa u opće mi to ne radi u čemu je problem da li je u tome kako je nanovo instalirao windowse ali di može biti problem da li mi netko može pomoći jer bez toga ne mogu
pomagajte
Hmm,neznam u čemu je točno problem,ali i meni se to događa kada je krivi pass,ali ovako ne,probaj promjeniti password i onda se ponovo ulogirati.
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 20:05   #3 (permalink)
Regularni forumas

Još mi piše kada kliknem za nešto otvoriti onda dođe prozorčić i u njemu piše:Server Certificate Not Yet Valid što to znači
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 20:09   #4 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Hmm,neznam u čemu je točno problem,ali i meni se to događa kada je krivi pass,ali ovako ne,probaj promjeniti password i onda se ponovo ulogirati.
ma sve sam provao ali ne ide ali znaš što je još čudno sa drugih kompjutera ja se mogu logirati sa svojim passom i e-mailom ali sa svog kompa ne interesantno,možda mi je frend u nečemu pogriješil neznam nije mu ovo prvi puta da mi radi ali on je stara škola za komp nema ga kod nas većega od njega pravi haker
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 20:14   #5 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Instaliraj si Trillian u njemu imaš MSN,ICQ,AIM i još neki Instant messenger i probaj se u njemu ulogirati na MSN!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:14   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-12-05
Godina: 17
Poruka: 84
Toma se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Toma Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Toma

Ista stvar se dogodila i mojoj frendici i pročistio sam joj komp sa svime i svacime sto se tice virusa itd i probao sam se ponovno logat ali neide. I nakon nekih 5 dana uspjela se logat kao i prije,samo od sebe je proradilo nakraju
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:21   #7 (permalink)
Regularni forumas

meni ne radi već 15 dana ma nema šanse da proradi provivam non stop ali bezuspješno
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:22   #8 (permalink)
Banned

Citat:
meni ne radi već 15 dana ma nema šanse da proradi provivam non stop ali bezuspješno
Pa jel si probao Trillian??

Trillian - Reviews and free downloads at Download.com
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:23   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Instaliraj si Trillian u njemu imaš MSN,ICQ,AIM i još neki Instant messenger i probaj se u njemu ulogirati na MSN!
Bi mi molim te poslao link za taj Trillian
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:28   #10 (permalink)
Banned

Citat:
Bi mi molim te poslao link za taj Trillian
Pa več jesam klikni na Trillian - Reviews and free downloads at Download.com u mom prošlom postu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: live, messenger, windows

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111