| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi windows live messenger u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako stoje stvari registrirao sam se na msn i to mi je sve radilo,dopisivao sam se i onda mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | windows live messenger ovako stoje stvari registrirao sam se na msn i to mi je sve radilo,dopisivao sam se i onda mi je jedna memorija napravila velike probleme pa sam je morao izvaditi je iz kompa za trajno i onda mi ga je frend komp instalirao nanovo i onda sam opeta instalirao msn ali ne mogu se više logirati i dopisivati non stop mi piše da ima troubleshot tako nekako i otvara mi se jedan prozorčić i u njemu non stop spominje neki certifikat i napravio sam novu e-mail adresu i nanovo sam se registrirao ali ništa u opće mi to ne radi u čemu je problem da li je u tome kako je nanovo instalirao windowse ali di može biti problem da li mi netko može pomoći jer bez toga ne mogu pomagajte ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: windows live messenger Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: windows live messenger Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: windows live messenger Ista stvar se dogodila i mojoj frendici i pročistio sam joj komp sa svime i svacime sto se tice virusa itd i probao sam se ponovno logat ali neide. I nakon nekih 5 dana uspjela se logat kao i prije,samo od sebe je proradilo nakraju ![]()
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: windows live messenger Citat:
Trillian - Reviews and free downloads at Download.com | |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, messenger, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.