| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi windows live messenger u Tehnologija i Tehnika forumu; Možda od gore navedenih najbliži po atraktivnosti MSN-u je Yahoo messenger, Miranda kojeg nisam naveo je fukcionalan (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: windows live messenger Možda od gore navedenih najbliži po atraktivnosti MSN-u je Yahoo messenger, Miranda kojeg nisam naveo je fukcionalan (objedinjuje različite messengere u jedan ali nije mi nekaj zgodan). ICQ-u pada popularnost vrtoglavo, ali neki ga ljudi još koriste... A za ostale znam samo da su messengeri.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: windows live messenger miranda je po meni jedan od najboljih instant messengera....kaj se tice izgleda ima brdo skinova za nju da ju se ucini ljepsom ak bas neko pati na izgled...ja patim na funkcionalnost a to je kod mirande nesto sto nema skoro ni jedan drugi messenger...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 20
![]() | Re: windows live messenger dragi moji, ne znam više kome da se obratim pišem referat kuk(pokreti, mišići, zglobovi, kosti) i ne znam više gdje da tražima pa sam mislila kako ste vi pravi znalci da vi to meni nađete, znam da to ne pripada ovoj temi ali ja stvarno ne znam više, moram sutra predati, smjcek hvala!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, messenger, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.