| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tutoriali i Trikovi Raspravljate o temi You Suck at PhotoShop u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo nekoliko trikova i tutorijala za PS, lik je legenda , zove se Donnie i evo njegova stranica: My Damn Channel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | You Suck at PhotoShop Evo nekoliko trikova i tutorijala za PS, lik je legenda , zove se Donnie i evo njegova stranica:My Damn Channel Ja sam umiro od smijeha kad sam gledo, znat ćete na šta mislim kad budete gledali, ali i dosta poučno i objasni šta radi i kako radi, samo ne smijete se smijat da ga možete čut Ima sveukupno 10 filmića.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 05-04-08 u 01:04. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: You Suck at PhotoShop gledo sam to prije na jubitu, krepo sam od smijeha, lik je carčina kako uspije tutorijal pretvorit u... ma predobro ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: You Suck at PhotoShop Photoshop Evil Eye, nije od istog lika al je isto odlično
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: You Suck at PhotoShop i ja sam to davno vidjela na mi3dotu..sve sam ih pregledala.. lik je CAR
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 129
![]() | Re: You Suck at PhotoShop ma lik je legenda...predobro objasni i jos se zajebava usput hahah...ovaj sa wow-on je zakon ![]()
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: You Suck at PhotoShop nisam baš puno naučio, ali sam se dobro nasmijao, btw, jel ko probao skypat onog lika koji ga prekida ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: photoshop, suck, trik, trikovi, tutorijal, you |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

, zove se Donnie i evo njegova stranica: