Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Pronađeni Stafordski terijer - kujica 3g. stara - UDOMLJENA

Raspravljate o temi Pronađeni Stafordski terijer - kujica 3g. stara - UDOMLJENA u Udomljavanje životinja forumu, dio Kućni ljubimci foruma; S obzirom da među vama ima puno ljubitelja pasa i nadam se poznavatelja pasmine, obračam vam se kako bi mi ...

Starter
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Exclamation Pronađeni Stafordski terijer - kujica 3g. stara - UDOMLJENA

S obzirom da među vama ima puno ljubitelja pasa i nadam se poznavatelja pasmine, obračam vam se kako bi mi možda mogli pomoći! Naime, tražim dom i odgovorne ruke osobe koja bi preuzela ovu prekrasnu kujicu staru oko 3god.

Kujica nije čipirana, ali ima tetovažu koju se neda jasno očitati. Nađena je kod Savskog mosta 9.1.2010. kada je ušla u tramvaj mršava, izgrebana, i vrlo tužnog pogleda i izabrala s kim će dalje sve do kuće.. Već dugo joj se traži vlasnik, ali bojim se da ga nema ili ju ne želi. Nažalost osoba koja ju je spasila s ulice ju ne može zadržati - i ja pomažem kako bi joj se našao novi dom.

Oglas je već postavljen bio na Suzi, nitko se nije javio.

Umiljata, voli spavat na krevetu, rado uđe u auto, dala se okupat bez prigovora, može joj se hrana uzet pod nosom, čeka da ju se izvede van i nikada nije napravila nered po stanu. Nije agresivna prema novim ljudima. Niti prema psima. Do sada se pokazala kao odgojeno i drago stvorenje.

Svijesna sam specifičnosti situacije... pa zato isključivo tražimo adekvatnu osobu koja poznaje pasminu, i spremna je pružiti ovoj curi drugu šansu.

TRAŽI SE HITNO VLASNIK ILI NOVI DOM!!
    bilo kakve informacije su također velika pomoć!!
    HVALA!

evo i slike!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    11 times

Re: americki staford

A ljepotica mala... Obavezno još stavite oglas i na Njuškalo. Samo pazite, ako se bude udomljavala, kome ju dajete jer ima svakakvih kretena koji se lijepe na takve pse. Sretno.

Starter
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Wamp, nazalost vec dokazano - jer su se par "neprimjerenih" zaljepili za nju. Ali vidi se da nisu ni poznavatelji pasa, kamoli poznavatelji pasmine. I to nece ic nikako. Trazi se netko tko voli pse, voli staforde, i razumije da s njom treba oprezno u svakoj novoj situaciji, jer neznamo gdje je bila i sto je prosla. Bez obzira, ona pokazuje divnu narav... i ja vjerujem da bi nekoga mogla puno usrecit!!

Na Njuskalu je dva puta oglasena

Starter
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Možete mi se smijat... ali znam da većina vas nečete..... jer je cura našla dom... a ja sam drhtala od sriće, sa suzama u očima. Momak i cura su došli iz drugog grada po nju.. oduševljeni što napokon mogu imati svoju Stafordicu. Dogovorili se da će poslat po koju sliku - mogu postat ako vas veseli!

Ostavit ću vam ovaj citat za kraj - i sa puno radosti napisati UDOMLJENA na naslovu ovog topica!

"Better to light a candle for one lost dog than to curse the darkness of man's indifference. Saving just one dog won't change the world, but it surely will change the world for that one dog." - Richard C. Call

Ne sumnjajte... vratit ću se sigurno sa slikom nekog drugog pseta

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    11 times

Re: Pronađeni Stafordski terijer - kujica 3g. stara

Baš je drago, jako!

Ostavit ću temu otključanu ako bude nekih slika.

Starter
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Re: Pronađeni Stafordski terijer - kujica 3g. stara - UDOMLJENA

Hvala svima koji su se javili, pomogli sa savjetima, i pomogli tako da su rekli drugima o ovoj divnoj kujici! Ona je sad sretna s novom obitelji...

Slike iz novog doma -

a ostale fotke su tu...

Picasa web albumi - Dina - Sheeba[/QUOTE]

Lajkaj nas na Facebooku