Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Raspravljate o temi Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi u Udomljavanje životinja forumu, dio Kućni ljubimci foruma; Ne znam koliko tko prati vijesti i jeste li čuli za ubojstvo u Požegi koje se dogodilo prije nekoliko dana... ...

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Unhappy Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Ne znam koliko tko prati vijesti i jeste li čuli za ubojstvo u Požegi koje se dogodilo prije nekoliko dana...
    http://www.slobodnadalmac...icleId/23842/Default.aspx
    Danas smo dobili dojavu da se u blizini te kuće nalaze kujica i 3 štenca, i ako možemo da dođemo po njih. Na kraju se ispostavilo da su to životinje ostale iza te tragedije i o kojima nitko ne brine (a s obzirom na zatečeno stanje pitanje je i kako su se prije o njima brinuli. ,)
    Dakle, zatekli smo 4 šteneta i 4 mačkice. Pregladnjeli, ogromnih tvrdih trbuha, mršavi, jadni.... grozan prizor
    Jedna od maca nema 1 oko, 1 ima upaljeno oko.. Još su svi jako mali, i mace i štenci oko 2-3 mjeseca.
    Prebacili smo ih na sigurno, dobili su Pratel, hrane i vode, napravli im ležaje i tamo im je sada super. Svi su pozaspali na mekanom i toplom...
    Molim vas, ako možete nekako pomoći, potpuno smo švorc. Makar 20, 30 kn, puno bi nam značilo. Za neku kvalitetniju hranu (jer stvarno im je potrebna) a macama treba i veterinar. Osim ovog slučaja, kujicu iz topica Kujica i bebe u opasnosti - Prijatelj u nevolji - KUĆNI LJUBIMCI - DIO OBITELJI - FORUM Ĺ*APICE - Message Board - Yuku moramo hitno voditi na ultrazvuk jer je bolesna i strahujemo za nju. Ima jako tvrd trbuh, bojim se da nije piometra, neki su me upozorili da je to jedan od simptoma pa moramo provjeriti.
    I kako liječiti te okice macama?
    Koliko košta Calopet pasta, da dajemo i psima i macama?
    Eto, ako imate koji savjet.... bila bih vam zahvalna...

Ako netko može pomoći evo žiro računa udruge...
    2360000 - 1102039392 Zagrebačka banka, udruga Sirius.

Sličice uskoro.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Tako mi je zao, ne znam kako lijecit oko macama, najbolje pitat veterinara, bar telefonski, da mu opisete ozljedu, ovisi dal je otvorena rana ili je nekakva infekcija. Sto se tice financijske pomoci, pokusat cu koliko mogu u ponedjeljak/utorak.

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Hvala ti Bluebird punooo

Ako netko može pomoći evo žiro računa udruge...
    2360000 - 1102039392 Zagrebačka banka, udruga Sirius.

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Evo da vam se javim, bili smo sad ja i anais kod zivotinjica, kupili smo hrane i macama i psicima. Napapali psici si jako razigrani i bas su mi medeni. Nadam se da ce se netok zaljubiti u njih. Sto se tice maca ona slijepa maca je dobro i papa i ponasa se normalno i sve. Ova zadnja maca sa slike s anaisinog posta je lose i brinemo se a nju, nece jesti niti se previse kretati samo sjedi na madracu. Cini nmi se da mace imaju gliste jer im je trbuh jako napuhnut peseki su dobili tablete protiv glista. Jako su razigrani . Macam trazimo nove udomitelje jer ih mali rex terorizira ne doslovno eg se cijelo vrijeme trpa i jee njihovu hranu a mace su jako male pa ih nekad slucajno i "zatepe!"

Broj vam je sljedeci : 091/723-0757

Sličice kad dode anais. Bas su lijepe ispale

Starter
    Datum registracije
    28-09-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Lajkaj nas na Facebooku