Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Udomite malu ljepoticu.

Raspravljate o temi Udomite malu ljepoticu. u Udomljavanje životinja forumu, dio Kućni ljubimci foruma; Ovo je Kjara, stara je otprilike 2,5 - 3 mj ( bas mi i ne idu procjene ) Uglavnom jos ...

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Udomite malu ljepoticu.

Ovo je Kjara, stara je otprilike 2,5 - 3 mj ( bas mi i ne idu procjene ) Uglavnom jos je uvijek maloo stene Jako je umiljata i draga. Pomalo uplasena. Voli se jako maziti i kad se svi baziraju samo na nju Ima mekanu crnu dlaku i preslatke veeliike smede oke
    A ovo je njezina prica:
    Kjaru je netko izbacio kao stene na ulicu, pretpostavljam da nije dugo lutala, prosli tjedan su je sinteeri te je sa jos jednim bijelim psom zavrsila u malom kavezu u Pozeskom sinteraju. Posto je bila stene bia je uzasno uplasena, vjerojatno joj je bilo uzasno naci se u malom kave sa jos jednim sustanarom uz stalni lavez muskih pasa. Cvilila je i cijelo vrijeme plakala u nadi da ce se naci neka osoba ko ja ce je uzeti k sebi i pruziti joj topli dom. Moji su mi roditelji dopustili kao clanici udruge da privremeno uzmem psa kod sebe dok se ne udomi. Te ju je Anais donjela kod mene u cetvrtak, onakva jadna je lezala na pola dvorista ni nije se htjela pomakniti. Ociju punih suza u nadi da se zauvijek maknila iz sinteraja. Posla sam s njom u kucu i pomalo se opustila no kad su moji poceli ulaziti uplasila se te se upiskila od straha. Odnjela sam je u garazu i nahranila malo je pomazila i otisla. Cijelo sam vrijeme onak razmisljala kak je njoj jadnoj bilo tamo.. Ono ko da dijete ostavis u sumi sa vukovima. Samo sam se nadala da ce se oporaviti da ce na neki nacin "zaboraviti" sto joj se tamo dogodilo, jos je imala neke brobleme sa nogom zato je je vjerujtano na betonu spavala pa je malo oderala nogicu. Danas je vec 5 dana kod mene i mogu vam reci da se preporodila onak kad je dosla uopce nije licila na psa neg na neku biljku koja je samo nepomicno stajala i cvilila. Prvih par veceri smo je zatvarali u garazu zato jer sam se ja bojala da ne pobjegne, no sad je pustena cijelo vrijeme ima svoje mjesto i tamo spava. Obozava papuce zvakati svako jutro me iznendai kad je idem nahraniti, uvijek sve papuce sa stepenica prenese u vrt. Ma stvarno je prekrasna. Kad joj zavizdim odma doleti i pocne se valjati po travi u iscekivanju kad cu je ja poceskati po trbuhu.

Puno sam se raspisala, al' mogla bi Bibliju napisati o njoj, stvarno je prekrasna i nadam se da ce naci ljude koji ce je uzeti.

Evo male slatkice

UDOMI ME !!

Vise informacija o ljepotici na broj : 091/500-7083

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Re: Udomite malu ljepoticu.

To hrvatski ovčar?
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    To hrvatski ovčar?
    E ne znam ja bas, ima usi onak preklopljene i nema frckavu dlaku.

Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

preslatka je
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

želim joj puno sreće
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

predivan veseli psic

takodjer joj zelim puno srece.

e da i ljudi kuje su puno privrzenije, samo da znate racunati na to imate malo problema s tjeranjem 2 puta godisnje, al ostatak godine jaaako dorbog i privrzenog psa.
    Zadnji Uredio Sahataba : 09-09-08 u 00:00

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Kjara vam zahvaljuje na lijepim zeljama

Datum registracije