Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

udomite nas.......neznamo što se događa

Raspravljate o temi udomite nas.......neznamo što se događa u Udomljavanje životinja forumu, dio Kućni ljubimci foruma; Priča kreće ovako. Ja već dama njemačke doge u osmoj (8) godini sam prije nekih godinu i pol zamjenila svoju ...

Starter Avatar od korisnika cufi
    Datum registracije
    21-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

udomite nas.......neznamo što se događa

Priča kreće ovako.
    Ja već dama njemačke doge u osmoj (8) godini sam prije nekih godinu i pol zamjenila svoju slavonsku ravnicu za imotski kamen, ali se nisam žalila jer sam ostala uz svoju gazdaricu koja mi sve ove godine pruža neizmjernu ljubav. Koliko sam shvatila zaljubila se u novu osobu koju sam i ja jako zavoljela (a i on mene). Još im je nedavno došlo neko malo biće kojeg obožavam gledati i čuditi se kako je moja glava veća od njegove.
    No kada sam imala "one dane" moj susjed po dvorištu, pravi lokalni zavodnik (naravno, labrador (5 godina) - svi su isti), se počeo intezivno družiti samnom. I nakon nekog vremena ......... .
    Od tog trenutka znala sam da u meni rastu novi životi, koji kada su se rodili prije 2,5 mjeseca, postali centar moga svijeta.
    E sad moja draga gazdarica i njezin muž bi ih sve zadržali, ali neki stari (kažu da je tata od mog novog gazde) se prijeti da on to ne dopušta i da će ih sve ........... ako ih ne maknu.
    Zato Vas molim dobri ljudi da mi pomognete i spasite moje anđele (doduše crne, ali oni su moje najveće svijetlo).
    Gazde kažu da nema problema, da će ih oni na bilo koji kraj Hrvatske odvesti.

Ovo su njihove slike (a ima i mene na par slika)
    Cura 1

Cura 2

Cura 3

Cura 4

Dečko 1

Dečko 2

Mama i njezini anđeli

Ukoliko ste zainteresirani za nas javite se na PM pa ćemo dalje lako.
    Samo se Molim Vas javite!!!!

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: udomite nas.......neznamo što se događa

preslatki su ja nazalost ne mogu jos jednog psa, al nadam se da ce naci ubrzo naci novi dom u kojem ce ih voliti, maziti i paziti

Lajkaj nas na Facebooku