| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke u Kućni ljubimci forumu; Eto odštampali su se kalendari sa slikicama naših maca i peseka. Cijena kalendara je 50 kn, poštarinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke Eto odštampali su se kalendari sa slikicama naših maca i peseka. Cijena kalendara je 50 kn, poštarinu plaćam ja! Mnogi su već naručivali od mene i znaju da kalendare šaljem da nisam neka koja uzima novce ili što već. Svi vi koji niste u mogućnosti pomoći, udomljavanje, volonterskim radom molim Vas da pomognete kupnjom ovog kalendara... Javite mi se na pm s Vašom adresom i ja Vam pošaljem svoju. Vi mi pošaljete novce ja vama kalendar. Tako smo i prije radili možete se javiti i na mob 098/500-577 fala http://www.noina-arka.hr/akcije/00_naslovna.jpg http://www.noina-arka.hr/akcije/01_iza-naslovne.jpg http://www.noina-arka.hr/akcije/12_prosinac.jpg http://www.noina-arka.hr/akcije/1_sijecanj.jpg http://www.noina-arka.hr/akcije/MINI-kalendar.jpg
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke joj volim te životinjske kalendare.... a kako ja mogu provjerit da ti stvarno prodaješ to, ovdje se mogao bilo tko registrirat , reć da prodaje i stavit slike do kojih svi mogu na netu i onda pobrat lovu a ne poslat ništa.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke pitaj wamp s ovog foruma ona je prošle god ja mislim naručila od mene odi na forum. hr moj nick je tamo yakuza ljudi su posvjedočili da su kalendari stigli odi na bilo koji forum o kućnim ljubimcima tamo mi je nick ko i ovdje.. svi me znaju uživo tako da zaista nema brige ![]()
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke Istina, znam Rinu i s drugih foruma (iako ja imam drugi nick) ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke ive jel stigo kalendar? napiši ljudima da se ne boje naručit ne kradem novce.. ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke Evo baš mi je jutros stigao kalendar. Super su vam životinjice , još i pišu imena svakog psa i mačke pored slike ,baš fora.Slobodno naručite od Rine, ne morate se bojati za novce, cura nije kradljivica. Eto barem toliko da pomognemo Noinoj arci, a nama zapravo tih 50 kn neće tako puno značiti. Jer,budimo realni, svaku subotu dok smo vani zapijemo najmanje 100 kn. A mislim da nikome nije žao dati tih 50 kn za ove predivne životinjice. A i reći još ponekom prijatelju i prijateljici za ovo Eto, toliko, samo da kažem da slobodno naručite, cura je stvarno sve korektno poslala i nema nikakvih problema. ![]()
__________________ Quid Quid latine dictum est altum viditur! (bilo što rečeno na latinskom zvuči pametno! ) |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke eto fala ive nadam se da nekog neće spriječiti strah..jer zaista njima treba pomoć.. niste vidjeli azil pa shvaćam da i ne znate koliko to strasno izgleda ali slobodno posjetite forum noine arke vidjet ćete hrpu slikica naših peseka i njihovog "smještaja" da ne spominjem da nam deložiraju azil gamad jedna.. i da nemam di s psima zato mislim da 50 kn nije ništa
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke večeras sam bila na sastanku volontera... moram reći da je ostalo 800 kalendara za prodati escape zaista ne znam kako se to može realizirati ovom prilikom vas molim da kupite kalendar, nažicate frendove i frendice da učine isto i ako nije problem da pitate u svom lokalnom kvartovskom pet shopu da li bi bili voljni prodavati naše kalendare zahvaljujem vam
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke ljudi ajde pomozite pesekima kojima treba hrana..kojih zaista ima puno kupnjom kalendara učinili ste dobro djelo
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:25.

, još i pišu imena svakog psa i mačke pored slike ,baš fora.