| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke u Kućni ljubimci forumu; Ja baš neki dan kupila dva u pet centru (jedan za u stan u Zgbu, jedan za kući) i kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke Ja baš neki dan kupila dva u pet centru (jedan za u stan u Zgbu, jedan za kući) i kad se vratim još ću uzet za prijateljicu... lijep je kalendar ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke fala wamp ali očito da ovdje ili mi ne vjeruju ili ne vole životinje ili ne znam ni ja sama
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke jesi probala sredit da ti u pet shopovima prodaju te kalendare? tako će ti ić daleko bolje, ljudi će sigurno usput kad kupuju ljubimcima hranu rado kupiti i kalendar btw možda meni opet budeš morala slat, teta se tek sad sjetila da bi i ona kalendar ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke Pa ima u pet centru u Heinzelovoj u Zagrebu, samo što da nisam ovdje pročitala ne bi ni znala da ima, jer su to nekako "sakrili" ispod blagajne, možda su to trebali staviti na vidljivo mjesto. Ja sam tamo kupila jer mi je to tako jednostavnije, ali da nisam tamo naručila bi od Rine.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke da kalendari se mogu kupiti u pet centrima drvinje i heinzlova te pet shop ljubimac u ilici i vet. ambulanta goldi (ako ih još imaju) i naravno može se naručiti od mene jer nisu svi iz zagreba naćin plaćanja je da se u pošti uplati 50 kn na poštansku uplatnicu meni stignu novci zajedno s vašim podacima i ja šaljem kalendar isto tako ako je nekom to prekomplicirano može mi poslati novce na tekući pa ću ih ja dignuti i staviti u svoju koverticu di čuvam novce od prodaje ![]() neki su mi slali novce u koverti no dogodilo se da novci od jedne cure uopće nisu stigli..kako ne želim da se to opet ponovi ne preporučam takvo slanje dosta ih je tako slalo ali eto njena koverta nije imala sreće i novci su završili poštaru u đepu (
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Kupnjom kalendara pomažete životinjama Noine arke eh da ive ri..slobodno opet pošalji novčeke i opet šaljem kalendarček..nema beda..samo daj na koju adresu.. i slobodno se ti raspitaj dal ima zainteresiranih
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

(