| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi Presladak tigrasti mačić traži dom - udomljen u Kućni ljubimci forumu; Prekrasan tigrasti mačić star 3 mjeseca traži dom! Nakon operacije hematoma na vratu prije tjedan dana, danas su skinuti š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-08
Poruka: 17
![]() | Presladak tigrasti mačić traži dom - udomljen Prekrasan tigrasti mačić star 3 mjeseca traži dom! Nakon operacije hematoma na vratu prije tjedan dana, danas su skinuti šavovi, te je spreman za udomljenje. Potpuno je zdrav, mazan i zaigran kao i svaki mačić, ali i usamljen te traži dobru dušu koja bi mu pružila ljubav i dom. Zahvaljujući udruzi Noina arka, maleni je dobio besplatnu zdravstvenu njegu (operaciju, antibiotsku terapiju, preglede), a udomitelju je također obećano i besplatno cijepljenje te besplatna kastracija (kada dovoljno odraste). Samo u dobre ruke! Kontakt: Mail – eva.jurkovic@gmail.com Mob – 091/1547-202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ps: pas nije za udomljenje )Zadnji Uredio fotoeva : 17-02-08 u 22:03. |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Presladak tigrasti mačić traži dom Baš je , a nadam se, ako već nije, da će ga netko uskoro uzeti Mace su zakon ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-08
Poruka: 17
![]() | Re: Presladak tigrasti mačić traži dom Trebao je sutra ići jednoj gospođi koja ga je rezervirala prije dva tjedna, pa smo se dogovorili da ćemo joj ga predati kada završi oporavak; nakon toga smo se čule par puta i sve je bilo u redu, ali danas, kad sam nazvala, mi je gospođa rekla da ga ne može uzeti zbog osobnih problema. Jako mi je žao sad zbog toga, jer sam je puno ljudi zvalo, ali mačić je već bio "rezerviran", pa sam ih morala odbiti.. nadam se da će se netko javiti. ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Presladak tigrasti mačić traži dom Jeeeeee ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Presladak tigrasti mačić traži dom Drago mi je Slobodno (naravno ako ti se da i ako ostaneš u kontaktu s novim vlasnikom) možeš javiti kako se mačić snašao u novom domu i sve ostalo ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Presladak tigrasti mačić traži dom ...i neke slikice nabacit ![]() I meni je naravno drago.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

)

, a nadam se, ako već nije, da će ga netko uskoro uzeti